Bağlar Belediyesi'nden Madde Bağımlılığı Semineri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bağlar Belediyesi'nden Madde Bağımlılığı Semineri

Bağlar Belediyesi\'nden Madde Bağımlılığı Semineri
13.03.2015 16:41

Diyarbakır Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu, ‘Diyarbakır ili madde kullanımı riski alan araştırması’ sonuçlarına ilişkin Bağlar Belediyesi çalışanlarına seminer verdi.

Diyarbakır Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu, 'Diyarbakır ili madde kullanımı riski alan araştırması' sonuçlarına ilişkin Bağlar Belediyesi çalışanlarına seminer verdi.

Diyarbakır Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu, Diyarbakır merkez ve 17 ilçeyi kapsayan 'Diyarbakır ili madde kullanımı riski alan araştırması' sonuçlarıyla ilgili Bağlar Belediyesi konferans salonunda bir seminer verdi. Araştırma Koordinatörü Fırat Düzgün tarafından verilen seminere Bağlar Belediyesi Yardımcısı Nevriye Çur ve belediye çalışanları katıldı.

Düzgün, seminerde araştırma sonucu elde edilen veriler üzerinde değerlendirmeler yaparak, belediye çalışanları bilgilendirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağlar Belediyesi'nden Madde Bağımlılığı Semineri - Son Dakika


Advertisement