Bağlar Belediyesi Yeni Projeler İçin Kadınlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bağlar Belediyesi Yeni Projeler İçin Kadınlarla Bir Araya Geldi

Bağlar Belediyesi Yeni Projeler İçin Kadınlarla Bir Araya Geldi

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesi Kadın Meclis üyeleri ve kadın çalışanları yeni projeleri hayata geçirmek için bir araya geldi.

02.09.2013 16:04

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesi Kadın Meclis üyeleri ve kadın çalışanları yeni projeleri hayata geçirmek için bir araya geldi.

Bağlar Belediyesi Kadın Meclis üyeleri ve kadın çalışanları kadınların yaşamlarını etkileyecek yeni hizmetlerin neler olabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldi. Bağlar Belediyesi konferans salonunda yapılan toplantıya Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran, Başkan Yardımcıları Sema Koç, Yüksel Aslan Acer, Kadın Meclis Üyeleri ve kadın çalışanlar katıldı. Toplantıda, yapılan çalışmaları değerlendiren Baran, toplantıların sadece belediyedeki sorunlarla ilgili olmadığını, kadınlara yönelik yeni projeler geliştirmek için bir araya geldiklerini ifade etti. Toplantının amaçlarından birinin de belediyenin yaptığı kadın çalışmalarının dışında daha güçlü projeler için fikir alışverişinde bulunmak olduğunu belirten Baran, kadın kurumlarının oluşturulması gerektiğini dile getirdi. Yakın zamanda kadınlar için bir fuar açılacağını aktaran Baran, fuara her belediyenin kadına dönük yaptığı projeler ve faaliyetlerle katılabileceğini dile getirdi. Baran, "Kadın kurumlarının oluşturulması, kadın-erkek birimlerinin oluşturulması için bu tür toplantıların yapılması her belediye için bir zorunluluk. Bundan dolayı bunu bir sisteme dönüştürmek gerekiyor. Bununla birlikte kadınlara dönük kampanyalar yapmak lazım. Halkla, kadınlarla ilişkileri güçlendirmek ve hizmet konusunda kadınların yaşamlarını etkileyecek projeleri açığa çıkarmak için ciddi bir yoğunlaşma içinde olmamız lazım. Yakın süreçte Bağlar Belediyesi Kadın Fuarı açmayı düşünüyoruz. Fuara tüm belediyeler kadın çalışmalarıyla katılabilecek" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağlar Belediyesi Yeni Projeler İçin Kadınlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement