Bakan'dan Müftülüğe Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bakan'dan Müftülüğe Ziyaret

Bakan\'dan Müftülüğe Ziyaret

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Av.

01.10.2013 17:27

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Av. Ali Bakan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül'ü ziyaret etti.

Müftü Gül, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2003 yılına kadar Camiler Haftası olarak kutlanmakta olan haftanın bu tarihten sonra Camiler ve din Görevlileri Haftası olarak kutlanmaya başlandığını söyledi.

Av. Bakan, Malatya'nın büyük ve merkez bir camiye ihtiyaç olduğunu söyleyerek, "Ben bu durumu geçmişte birkaç belediye başkanımıza söylemiştim, birkaç yer önerisinde de bulunmuştum. Bu merkez caminin de Malatya'ya yakışır olması lazım. Yine Malatya'nın büyük bir Müftülük binasına da ihtiyaç var. Bunalır kesinlikle siyasi amaçla söylemiyorum. Bunlar Malatya için olmazsa olmaz. Büyükşehir olunca Malatya İl Müftülüğü binası yeterli olmayacak. Bizim önceliğimiz merkez camisi ve müftülük binası olacak. Allah nasip eder ya da etmez. Ama kim seçilirse seçilsin, Malatya'nın böyle bir ihtiyacı olduğunu görmesi gerekiyor" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan'dan Müftülüğe Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement