Bakır: "Sporu ve Sporcuyu Önemseyeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Bakır: "Sporu ve Sporcuyu Önemseyeceğiz"

Bakır: "Sporu ve Sporcuyu Önemseyeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Adıyaman Sporcular Derneğini (Spor-Der) ziyaret etti.

05.03.2014 18:06

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Adıyaman Sporcular Derneğini (Spor-Der) ziyaret etti.

CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, CHP Adıyaman İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çoban, CHP Adıyaman Belediye Meclis Üyesi Adayı Ali Babaocak ve CHP Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ramazan Koyuncu ile birlikte ziyaret eden Bakır'ı Spor-Der Başkanı Nuri Sever ve Yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır; Adıyaman'da spor denince ilk akla gelenin Adıyamanspor olduğunu ancak bunun dışında da spor'un var olduğunu belirterek; "Spor'a sevgim amatör seviyesinde de olsa her genç gibi bir zamanlar uğraştım. Hobi ve Sevgi üzerine yapılan bir aktivite. Adıyaman'da spor'un birçok dalında etkinlikler oluyor Örnek vermem gerekirse geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor İl müdürümüzü ziyaretim esnasında çok gururlandığım bir olaya şahit oldum. Eskrim dalında bir kız çocuğu Olimpiyatlara girme şansını yakalamıştı. Hiç aklımıza gelmeyen bir sporda bir kız çocuğumuz Olimpiyatlara gidebiliyorsa imkanlar verildiğinde çocuklarımızın gençlerimizin nasıl büyük başarılar elde ettiklerinin en büyük göstergesi. Birçok gencimiz bu büyük başarıları yakalamaları gerekirken masa başında görevlerde çalışıyor. Eğer 30 Martta halkımız bizi tercih ederse diğer alanlarda olduğu gibi Spor alanlarında da büyük projelerimiz var. Büyük bir spor kompleksi projemiz var stadyumdan tutun da çevresinde çeşitli aktivitelerin yapılabileceği tesisler yapacağız. Çevre illerimizin hepsinde bu dediğim spor kompleksinden var niye Adıyaman'da olmasın. Bugünkü stadımız ve altyapımızla bir üst ligde oynama şansımız yok. Özlediğimiz büyük spor tesisini Şehrin doğu tarafına yapmayı planlıyoruz. Adıyaman'da sporu en üst düzeye getirmek için Üniversitemizle ve siz değerli spor adamları ve dernekleriyle istişaresiz yapmayacağız. İnsanlarımızın gönül rahatlığıyla spor yapabilecekleri, dinlenebilecekleri yürüyüş yapabilecekleri tesisleri ilimize kazandıracağız.15 Bin öğrencisi ve Akademik ve İdari personeli 2 binleri bulan bir Üniversiteye sahibiz. Adıyaman Üniversitesine gelen yada gelmek isteyen hocalarımızla konuştuğumuzda spor alanları anlamında büyük eksikliğimizin olduğunu onlar da söylüyor. İnşallah bu eksikliği gidermek için göreve hazırız. Amatör Spor Kulüpleriyle çok iyi ilişkiler içerisinde olacağız. Sizden ricam hangi parti olursa olsun tercihinizi yaparken kimin yapabileceğine inanıyorsanız ona oyunuzu verin" dedi.

CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan ise yaptığı açıklamada; "Spor-Der'i yakından takip ediyoruz. Size sunulan imkanlara göre spora ve sporcuya çok büyük katkılarınız var. Amacımız Futbol üzerine kuruluymuş gibi görünen sporu yepyeni bir Belediyecilik anlayışıyla zenginleştirmek. Spor'un halkımıza getireceği katkıları nedeniyle üzerinde titizlikle duruyoruz" diye konuştu.

Spor-Der Başkanı Nuri Sever de, "Bundan 4-5 yıl önce bu dernek kurulma aşamasındayken düşündüğümüz birçok şeyi gerçekleştirmenin memnuniyeti içerisindeyiz. Belediye Başkanlığı seçimi de bir yarış. İnşallah bu yarıştan sonra da kazanan Belediye Başkanımızla birlikte güzel hizmetlere imza atmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır: 'Sporu ve Sporcuyu Önemseyeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement