Bakırcılar Çarşısı Esnafı Aşureye Doydu - Son Dakika
Yerel

Bakırcılar Çarşısı Esnafı Aşureye Doydu

Bakırcılar Çarşısı Esnafı Aşureye Doydu

Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası, Bakırcılar çarşısında bulunan esnaflara Muharrem Ayı münasebetiyle aşure dağıttı.

06.11.2015 16:27  Güncelleme: 16:40

Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası tarafından Bakırcılar çarşısında bulunan esnaflara Muharrem Ayı münasebetiyle aşure dağıtıldı.

Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odasının geleneksel hale getirdiği aşure programında yaklaşık bin 500 kişiye aşure dağıtıldı. Aşure programında açıklama yapan Malatya Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı İzzet Demirci birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Demirci, "Allah bize ömür, dostlarımız da bize bu güveni verdikçe, Allah'ın izniyle biz bu aşure etkinliğini her yıl yapacağız. İnsanlarımıza faydalı olacağız. Şu anda biz bin 500 kişilik aşure yaptık. Davet ettiklerimizin tamamı geldiler. Biz de bundan dolayı çok memnun olduk. Bu topluluğumuzu, bu güzelliği Allah bozmasın. Şer odaklarına rağmen kardeşçe düşünmeyi ve yaşamayı biliyoruz. İnşallah bu gibi etkinlikler bizim birlik ve beraberliğimizi devam ettirir. İnşallah bu şer odakları ortadan kalkar ve Türkiye'miz rahat eder" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakırcılar Çarşısı Esnafı Aşureye Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement