Balalılar Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Balalılar Yenimahalle'de Buluştu

Balalılar Yenimahalle\'de Buluştu

Balalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği geleneksel iftar yemeği, Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde Nergis Salonu’nda gerçekleşti.

23.04.2022 09:25  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği geleneksel iftar yemeği, Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde Nergis Salonu'nda gerçekleşti.

İftar programına, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın yanı sıra Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran,Balalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nihat Yıldırım ile çok sayıda Balalı katıldı.

"YİNE BU SOFRALARDA BULUŞMAK NASİP OLDU"

Dualar eşliğinde başlayan programda Balalılara seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Çok şükür ki pandemiyi büyük oranda geride bıraktık. Yine bu sofralarda buluşmak nasip oldu. Bu sofralar hemşerilik bilincini, dostluk bilincini geliştiriyor. Gerek mahalle iftarlarımızla gerekse salonlarımızda düzenlediğimiz dernek iftarlarımızla Ramazan'ın coşkusunu hep beraber yaşıyoruz" dedi.

"KAPIM SİZLERE SONUNA KADAR AÇIK"

Göreve geldiği günden beri hemşehri derneklerine kapılarını sonuna kadar açtığını da sözlerine ekleyen Yaşar, "Göreve geldiğimiz günden beri hemşehri derneklerini önemsiyorum. Sizler hem geleneğinizi yaşatacaksınız, hem doğduğunuz toprakların sorunlarıyla ilgileneceksiniz, hem de doyduğunuz toprak olan Gazi Mustafa Kemal'in bize emanet ettiği Cumhuriyetin Başkenti Ankara'nın sorunlarına eğileceksiniz. Kapım sizlere sonuna kadar açık" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Balalılar Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement