Balıkesir Üniversitesinde Akademik Tören - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Üniversitesinde Akademik Tören

Balıkesir Üniversitesinde Akademik Tören

Balıkesir Üniversitesi tarafından düzenlenen 2012 yılı Bilimsel Başarı Ödülleri ve Akademik Yükselme töreni Kongre ve Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

02.01.2013 18:43

Balıkesir Üniversitesi tarafından düzenlenen 2012 yılı Bilimsel Başarı Ödülleri ve Akademik Yükselme töreni Kongre ve Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ)'ndeki törene, Vali Ahmet Turhan, Rektör Prof. Dr. Mahir Alkan, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, daire müdürleri, BAÜ Vakfı üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü öğretim elemanlarının sunduğu müzik dinletisi ile başlayan programda konuşan BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, 2012 yılındaki faaliyetleri anlattı. Mahir Alkan, eğitim-öğretim faaliyetleri, yatırımlar, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde (Tıp Fakültesi) yaşanan gelişmeler, bilimsel faaliyetler, akademik ve idari kadrolardaki gelişmeler, kurumsal iletişim ile yapılan protokoller hakkında bilgiler verdi. Rektör Alkan, "Balıkesir Üniversitesi eğitim, öğretim ve bilimsel faaliyetlerinin yanı sıra kent ve sanayi ile bütünleşmeyi ana ilkelerden biri olarak kabul etmekte, ekonomik, kültürel ve sosyal bağlamda değer üretimine katkı sağlamayı görev bilmektedir. Üniversite olarak ülkemizin gelişme ve büyüme hedefleri ile gelecek vizyonunun bilincindeyiz. Bu bilinç ve sorumluluk ile üzerimize düşenleri görev bilerek gerçekleştirmekteyiz. Fiziksel altyapısını tamamlamış, üniversite-kent-sanayi işbirliğini sağlamış, çevre ve sosyal sorunlara duyarlı ve çözüm üreten, eğitim, bilim, teknoloji ve sanatta öncü bir üniversite olma vizyonumuz doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, ödül alan ve akademik yükselme kaydeden tüm öğretim elemanlarını tebrik ederek yeni çalışmalarında başarılar diledi. BAÜ'de ödül kazanan isimler şöyle:

"Bilim Ödülü: Prof. Dr. Bülent Özdemir (Sosyal Bilimler Alanı), Bilim Ödülü: Prof. Dr. Emel İrtem (Mühendislik-Mimarlık Bilimleri Alanı), Bilim Ödülü: Doç. Dr. Özkan Demirbaş, Bilim Ödülü: Yrd. Doç. Dr. Turgay Işık, Etkin Makale Teşvik Ödülü: Yrd. Doç. Dr. Olcay Sinan, Atıf Teşvik Ödülü: Prof. Dr. Cengiz Özmetin, Atıf Teşvik Ödülü: Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Atıf Teşvik Ödülü: Doç. Dr. Serap Doğan, h-indeksi Teşvik Ödülü: Prof. Dr. Sezai Şaşmaz, h-indeksi Teşvik Ödülü: Yrd. Doç. Dr. Necati Özdemir, Proje Teşvik Ödülü: Prof. Dr. Gülendam Tümen, Doç. Dr. Tülin Aşkun, Doç. Dr. Fatih Satıl, Proje Teşvik Ödülü: Yrd. Doç. Dr. Mukadderat Gökmen, Proje Teşvik Ödülü: Yrd. Doç. Dr. Murat Erhan Balcı." - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Üniversitesinde Akademik Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement