Bandırma'da Fırtına etkili oluyor - Son Dakika
Yerel

Bandırma'da Fırtına etkili oluyor

Bandırma'da Fırtına etkili oluyor Balıkesir'in Bandırma ilçesinde akşam saatlerinde başlayan fırtına, deniz ve hava ulaşımını olumsuz etkiliyor.

30.12.2021 19:24  Güncelleme: 19:28

Bandırma'da Fırtına etkili oluyor

BALIKESİR - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde akşam saatlerinde başlayan fırtına, deniz ve hava ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Bandırma'da akşam saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgar zaman zaman fırtınaya dönüşüyor. Hızı saatte 70 kilometreye ulaşan fırtına hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Fırtına sebebiyle İstanbul'dan kalkacak 19.30 Deniz Otobüsü (İDO), BostancıYenikapıBandırma deniz otobüsü seferi iptal edildi. Yarın sabah Bandırma'dan kalkacak 08.30 deniz otobüsü seferinin de iptal edildiği belirtildi. Bandırma Limanı'nda da zaman zaman aksamalar olduğu görüldü.

İlçedeki birçok balıkçı teknesi denize açılamazken, balıkçı barınağında duran tekneler beşik gibi sallandı. Sahil şeridindeki dalgakıranda dev dalgalar meydana geldi. Sahil bandında bulunan bazı çay bahçelerinin çatı kaplamaları ve brandaları zarar gördü. Meteorolojiye göre fırtınanın bu gece ve yarın öğleden sonraya kadar etkili olması bekleniyor.

Bandırma\'da Fırtına etkili oluyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma'da Fırtına etkili oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement