Bandırmaspor'dan Belediye Başkanı Mirza'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bandırmaspor'dan Belediye Başkanı Mirza'ya Ziyaret

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un yönetimi, yeni sezon öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya ziyaret etti.

28.08.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un yönetimi, yeni sezon öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya ziyaret etti.

Mirza, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları makamında kabul etti.

Bandırmaspor'un başarılı olabilmesi için yerel yönetim olarak ellerinden gelen desteği gösterdiklerini dile getiren Mirza, "Yönetim, teknik heyet ve futbolcular Bandırmaspor'un başarılı olması için azimle çalışıyorlar. Bu azmin bu yıl özlenen şampiyonluğu getireceğine inancım tam. Bu amaç için tüm kentimizin, Bandırmaspor'a gönül veren herkesin el ele vererek takıma destek sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Erhan Elmastaş da son genel kurulda "Onursal Başkan" seçilen Belediye Başkanı Mirza'nın her zaman Bandırmaspor'un yanında olduğunu belirtti.

Ligde ilk maçı 6 Eylül Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde Kırklarelispor ile oynayacaklarını anımsatan Elmastaş, bu maçı taraftarların da desteğiyle kazanacaklarına inandıklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırmaspor'dan Belediye Başkanı Mirza'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement