Bank Asya 1. Lig - Son Dakika
Yerel

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Giresunspor'un Başkan Vekili Cengiz Cindemir, oldukça atak bir oyun sergilemelerine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

06.02.2012 16:27

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Başkan Vekili Cengiz Cindemir, oldukça atak bir oyun sergilemelerine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Cindemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından alınan bir puanın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Ortaya konan oyunun karşılığında kazanabilecekleri bir maçı 0-0 berabere bitirdiklerini ifade eden Cindemir, şunları söyledi:

"Biz her maçımızı kazanmak için oynuyoruz. Oldukça atak bir oyun sergilememize rağmen sahadan beraberlikle ayrıldık. Önümüzdeki Adanaspor maçını galibiyetle kapatıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu zorlu maratonda taraftarlarımızı takıma destek vermeye bekliyoruz. Dış saha maçlarında yenemesek bile yenilmememiz gerekiyor. İç sahada ise seri galibiyetler hedefliyoruz."

Yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağladığına dikkati çeken Cindemir,

"Oyuncularımız takıma hem heyecan hem de rekabet getirdi. Takım içinde tatlı bir bir rekabet ve dostluk ortamı oluştu. Bu rekabet ortamıyla tüm oyuncularımızın form düzeyi dahada artacaktır. Yeni transferlerden oldukça memnunum. Takıma büyük katkı sağlayacaklar" diye konuştu.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bank Asya 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement