Barınaktaki Papağan ve Su Kaplumbağası Yuva Arıyor - Son Dakika
Yerel

Barınaktaki Papağan ve Su Kaplumbağası Yuva Arıyor

Barınaktaki Papağan ve Su Kaplumbağası Yuva Arıyor

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, son dönemde misafir ettiği hayvanlarla adeta mini bir hayvanat bahçesine dönüştü.

20.08.2017 14:55

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, son dönemde misafir ettiği hayvanlarla adeta mini bir hayvanat bahçesine dönüştü. Barınağın son misafirleri ise iki cennet papağanı ve bir su kaplumbağası.

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, son günlerde adeta mini bir hayvanat bahçesine dönüştü. İşlevi sahipsiz köpeklerin rehabilitesi ve bakımı olmasına rağmen sahipsiz her türlü hayvana kapılarını açan Çankaya Belediyesinin Mühye'deki barınağının son misafirleri ise iki cennet papağanı ve bir su kaplumbağası. Yaşlı sahibi tarafından Mühye hayvan barınağına bırakılan su kaplumbağası yüzlerce köpeğin arasında yaşamına şimdilik akvaryumda devam ediyor. Su kaplumbağalarının 'Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası' türündeki bu sevimli misafir, barınakta yeni sahibini bekliyor.

Barınağın diğer misafirleri olan cennet papağanlarının ise ana vatanı Afrika olmasına rağmen bugünlerde Çankaya'da ikamet ediyorlar. İnsanlarla bağ kurabilecek sosyal canlılar olarak nitelendirilen cennet papağanları barınakta hem ziyaretçilerin hem de çalışanların ilgi odağı oldu. Barınak görevlileri ise papağanlara 'Bıcır' ile 'Bıcırık' isimlerini verdi. Şimdilik barınakta kalan bu sevimli hayvanlar için yeni yuvalar aranıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Barınaktaki Papağan ve Su Kaplumbağası Yuva Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement