Bartın'da AK Parti'nin Seçim Bürosu Açılışları Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bartın'da AK Parti'nin Seçim Bürosu Açılışları Yapıldı

Bartın\'da AK Parti\'nin Seçim Bürosu Açılışları Yapıldı

Bartın’da AK Parti’nin 3 seçim bürosu açılışı yapıldı.

22.02.2014 16:04

Bartın'da AK Parti'nin 3 seçim bürosu açılışı yapıldı.

Bartın'da ki AK Parti seçim büroları açılışına AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Merkez İlçe Başkanı Eyüp Aliustaoğlu, İl Genel Meclisi adayları, Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Seçim bürosu açılışından önce bir konuşma yapan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, "Bilindiği üzere 30 Mart yerel seçimleri münasebetiyle yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Bugün yine sizlerle 1'nolu 2'nolu ve 3'nolu seçim bürolarının açılışlarını yapacağız. Bartın'da bugüne kadar kim hizmet etmişse teşekkür ediyoruz. Ancak Bartın'da yerel anlamda şehrin önünü açacak, vizyonuna vizyon katacak projeler maalesef bugüne kadar hayata geçirilememiştir. Pazar günüde kültür merkezinde belediye meclis üyeleri aday tanıtımı ve projelerimizin tanıtımını yapacağız. Bu dev projelerimizle Bartın'ın önünü açacağız. Bu süreçte bizlere çok büyük görevler düşüyor. Milletvekilimizden bütün teşkilat mensuplarıma kadar bu süreci inşallah alnımızın akıyla tamamlayacağız" dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay'da yaptığı konuşmada, "Bildiğiniz gibi 26 Kasım'da başkan adaylığımın açıklanmasından sonra teşkilat mensuplarımızla gündüz ve akşam resmi kurum ziyaretlerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu dönemde bizlerle beraber olan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Dün itibariyle en son belediye meclis üyesi adaylıkların kesinleşmesiyle, yarında projelerimizi basına ve kamuoyuna tanıtımından sonra bütün teşkilat mensuplarımızla Bartın'ın her tarafını karış karış gezerek, girilmedik ev bırakmayarak, projelerimizi anlatacağız. 30 Mart seçimlerinde Bartın'ı da hak ettiği noktaya taşıyacağız. Bildiğiniz gibi AK parti 2002 yılından beri iktidarda 12. yılını yaşıyor. 12 yıl içerisinde Türkiye'nin her yerinde yatırımlar yaptı ve çok değerli hizmetler verdi. 2004 yılında da yerel yönetimlerde de AK Parti destan yazmaya başladı. Şuanda geldiğimiz noktada, dünyaya meydan okuyan, dünya çapında projelere imza atmaya başladı belediyelerimiz. Bartın'da da bu döneme kadar gerçekleştirilemedi. 30 Mart sonrasında bizde Bartın olarak bu kervanda bu yürüyüşte yerimizi almaya hazırlanıyoruz" dedi.

Milletvekili Tunç ise, 2002'den bu yana Türkiye ve Bartın'da yapılan yatırımları anlatarak, "Bartın için de büyük projeler yarın tanıtılacak" dedi.

Milletvekili Tunç, İl Başkanı Arslan ve Başkan adayı Kalay daha sonra 1'Nolu seçim bürosu kurdelesini birlikte kesti. Buradan 2'Nolu seçim bürosuna geçildi. Burada da yapılan konuşmalardan sonra seçim bürosu açıldı. 3'Nolu seçim bürosuna gidilirken, Milletvekili Tunç, İl Başkanı Arslan ve Başkan adayı Kalay Hükümet Caddesinde vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı. Son olarak Kemer'de bulunan 3'nolu seçim bürosu açılışı yapıldı. Daha sonra kent merkezinde bulunan esnaflar ziyaret edildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın'da AK Parti'nin Seçim Bürosu Açılışları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement