Baş: "Bu Yılki Hedefimiz 55 Milyon Tl" - Son Dakika
Yerel

Baş: "Bu Yılki Hedefimiz 55 Milyon Tl"

Baş: "Bu Yılki Hedefimiz 55 Milyon Tl"

Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, bu yılki kredi hedeflerinin 55 milyon TL olduğunu söyledi.

11.03.2017 13:40

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, bu yılki kredi hedeflerinin 55 milyon TL olduğunu söyledi.

Güçlü bir kooperatif olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ayhan Baş, "Kredileri verdiğimiz üyelerimizi iyi tanıyor ve esnaflarımızın durumuna göre kredilerini veriyoruz. Yıllardır Fatsa'da yaşamam ve burada esnaflık yaptığım için herkesin her türlü durumuna hakim bir durumdayım. Herkesin ödeyebileceği parayı kendilerine kredi olarak veriyoruz ve ortaklarımızda bu durumdan çok memnun oluyorlar. Onlara güven sağladık ve bizlerin talimatları doğrultusunda yatarım ve ödemelerini gerçekleştiriyorlar. Kredi dönüşleri gerçekten çok güzel. Bundan dolayı güçlü bir kooperatif olduk. Üyelerimiz olumlu yerlerde kullandığı için kredileri dönüşlerde o kadar olumlu oluyor. Bizler her zaman onların yanındayız. Esnaflarımızın güçlü olması bizlerin güçlü olmasıdır. Karadeniz Bölgesi'nde gücünden söz ettiren bir kooperatif olduk. Bu yılki hedefimiz plasman olarak 55 milyon TL'dir. Bunu da başaracak güce sahibiz" dedi.

Baş, krediyi kullanacak esnafın çok dikkatli olması uyarısında bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baş: 'Bu Yılki Hedefimiz 55 Milyon Tl' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement