Başarılı Polis Memuruna Ödülünü Eşi Taktı - Son Dakika
Yerel

Başarılı Polis Memuruna Ödülünü Eşi Taktı

Başarılı Polis Memuruna Ödülünü Eşi Taktı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde başarılı görülen polis memurlarına ödül verilmeye devam ediliyor.

17.01.2014 12:14

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde başarılı görülen polis memurlarına ödül verilmeye devam ediliyor.

2014 yılının ilk ayında bir bayan polis memuru ödüle layık görüldü. Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Kimlik Tespit Büro Amirliği'nde görevli Polis Memuru Serap Demirel, başarılı çalışmalarından dolayı ödüle layık görüldü. Başarılı bayan memurun ödülünü ise Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan eşi Başkomiser Serdar Demirel taktı.

Kahta İlçe Emniyet Müdürü'nün görevli olması nedeniyle katılamadığı programa; Hürriyet Polis Merkezi Amiri Ömer Faruk Boran, Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Durmuş Ali Özkan ve başkomiserler, komiserler ve polis memurları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Hürriyet Polis Merkezi Amiri Ömer Faruk Boran, polislerin başarısını gördükçe mutlu olduklarını dile getirerek, bayan polis memuruna ödülünü eşi Başkomiser Serdar Demirel'in takmasını istedi.

Altın ödülü eşinin yakasına takan Başkomiser Serdar Demirel, eşiyle gurur duyduğunu dile getirdi. Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Durmuş Ali Özkan da bir konuşma yaparak polis memurunu kutladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Polis Memuruna Ödülünü Eşi Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement