Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü: Türkiye Yüzyılı ülkemizin şahlanışına gebe - Son Dakika
Yerel

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü: Türkiye Yüzyılı ülkemizin şahlanışına gebe

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü: Türkiye Yüzyılı ülkemizin şahlanışına gebe

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Türkiye'nin büyük başarılar elde edeceği yüzyıl için Başiskele'nin en büyük katkıyı sunmak adına yoğun tempoda çalıştıklarını söyledi. Özlü, vatandaşlarla yüz yüze iletişim halinde olmanın kendilerine güç ve enerji verdiğini belirtti.

04.05.2023 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, "Türkiye Yüzyılı hepimizin ülkece ve milletçe büyük başarılar elde edeceğimiz yüzyıl olacak. Bu yüzyıl ülkemizin şahlanışına gebe. Bu şahlanışa Başiskele'mizden en büyük katkıyı sunabilmek adına hep birlikte yoğun tempoda gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, ekibiyle birlikte vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Özlü, "Başiskeleli hemşehrilerimizin teveccühü ile başladığımız bu kutlu yolda, omuz omuza el birliğiyle kentimizde güzel işlere imza attık. Türkiye Yüzyılı hepimizin ülkece ve milletçe büyük başarılar elde edeceğimiz yüzyıl olacak. Bu yüzyıl ülkemizin şahlanışına gebe. Bu şahlanışa Başiskele'mizden en büyük katkıyı sunabilmek adına hep birlikte yoğun tempoda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Halkımızla gönül gönüle, yüz yüze iletişim halinde olmak onlarla hemhal olmak, onların hayır dualarını almak bizlere daha çok güç ve enerji veriyor. Tüm hemşehrilerime gönül kapılarını bizlere açtıkları için teşekkür ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü: Türkiye Yüzyılı ülkemizin şahlanışına gebe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement