Başkan Adayı Dr. Kalay Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Adayı Dr. Kalay Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti

Başkan Adayı Dr. Kalay Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay Bartın’da bulunan eğitim kurumlarını ziyaret etti.

17.02.2014 13:14

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay Bartın'da bulunan eğitim kurumlarını ziyaret etti.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay beraberinde Belediye Meclis Üyesi adayları Sanem Çöme, Sinan Öztabak, Emrah Ulupınar ile birlikte Bartın'da bulunan eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Başkan adayı Dr. Kalay ilk olarak Bartın Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okul Müdürü Zekai Gültekin okul hakkında bilgi alan Kalay, daha sonra okulu gezdi. Buradan Özel Gülpembe Kolejini geçen Kalay ve beraberindekiler Okul Müdürü Nurullah Çetin ile bir süre sohbet etti. Kalay daha sonra görsel ve beceri sınıflarını ziyaret etti. Burada abalone ve diğer zeka oyunları hakkında bilgi aldı. Kalay ve beraberindekiler daha sonra görsel eğitim salonunda 3 boyutlu görsel eğitimlere katıldı. Son olarak Başkan adayı Kalay, Bartın Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunda bulunan öğretim görevlileri ve öğrencilerle sohbet edip, projelerini anlattı.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay seçim gezisi çerçevesinde yaptığı açıklamada, "Irmağın limana kadar reklarasyonu, suyunun arıtılması ve ırmağın iki yakası birleştirecek, yürüyüş köprüleri, sosyal alanlarla ilgili bir düzenleme yapılması yaklaşık 150 milyon TL'lik bir projemiz var. Mesela İnkum projemiz var. İnkum'u Bartın'ın 19. mahallesi haline getireceğiz. Tarım Müdürlüğü bahçesinde bulunan alana modern Bartın'a yakışır 140 dönümlük bir şehir parkı projemiz var. Çocuk oyun alanlarıyla, spor alanlarıyla, yeşil ve büyük bir park olacak. Cumhuriyet Alanının yeniden düzenlenerek, altına büyük bir otopark yapılması projemiz var. Trafik sorunu için 3 yıldır parası hazır olan TOKİ Köprüsü beklemede, Orduyeri trafiğini rahatlatmak için Kemerköprü için alternatif bir köprüyle karşıya bağlıyıp trafiği rahatlatmak için projemiz var. Çevre yolu projemiz var. Mevcut çevre yolu şehir içinde kaldı. Yine trafik sorunu için battı çıktı projelerimiz var. Üniversitenin yeni kampus alanı için raylı sistem projemiz var. Yaşlılar, kadınlar, gençler engelliler sosyal projelerimiz var" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Adayı Dr. Kalay Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement