Nazilli Belediye Başkanı Alıcık'tan Muhtarlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık'tan Muhtarlara Ziyaret

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık\'tan Muhtarlara Ziyaret

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydınlı muhtarları ziyaret etti.

02.01.2014 19:13

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydınlı muhtarları ziyaret etti.

Aydın Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hasan Efendi ile Ramazan Paşa Mahalleleri'nin muhtarı Ertuğrul Özdemir'in makamında gerçekleşen ziyarete 11 muhtar katıldı.

Yapılan ziyarette Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, muhtarların önemini vurguladı.Nazilli'deki muhtarlara her zaman destek verdiklerini belirten Alıcık, " Herşey siyaset demek değil. Muhtarlarımızın ayaklarına gitmemiz gerek. Ertuğrul ağabeyin bizden tekerlekli sandalye isteği oldu. 110 adet tekerlekli sandalyeyi Aydınlı muhtarlarımıza vereceğiz"dedi.

Aydın Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Özdemir ise, Başkan Haluk Alıcık'a 'hoş geldiniz' derken, "Nazilli sizin gibi başkana sahip olduğu için çok şanslı. İsteğimize cevap verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. 22 muhtarımıza 5'er adet tekerlekli sandalye dağıtacağız. Muhtarlarımız ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyeleri teslim edecek"ifadelerini kullandı.

TÖRENE ALICIK KATILMAYACAK

Tekerlekli sandalye için dağıtım törenine gerek olmadığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın sözleri üzerine konuşan Aydın Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Özdemir, tören yapmak istediklerinin altını çizdi. Alıcık, şöyle konuştu: "Tören gerçekleştirmek isterseniz büyükşehir adayımız Ali Uzunırmak katılabilir" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediye Başkanı Alıcık'tan Muhtarlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement