Başkan Altay Destek Turlarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Altay Destek Turlarına Devam Ediyor

Başkan Altay Destek Turlarına Devam Ediyor

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Başbakan Erdoğan’a destek turlarına devam ediyor.

07.08.2014 17:17

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Başbakan Erdoğan'a destek turlarına devam ediyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Tekstil Pazarı, Anadolu ve Karatay Sanayi esnafıyla bir araya geldi. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan için destek isteyen Başkan Altay, 10 Ağustos'un yeni Türkiye yolunda önemli bir milat olacağını ifade etti. Ziyarette geçmiş dönem AK Parti Konya Milletvekilleri Hasan Angı ve Hüsnü Tuna'nın yanı sıra, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak ve teşkilat üyeleri de yer aldı. Başbakan Erdoğan'ın 9 Ağustos'ta miting için Konya'da olacağını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Şehrin birçok noktasına birçok afiş astık ve hemşehrilerimizi mitinge davet ediyoruz. Bu miting Sayın Başbakanımızın Başbakan olarak katıldığı son miting olacak. Bunun simgesel bir anlamı var. Konya'dan tüm Türkiye'ye son mesajı iyi bir şekilde vermemiz gerekiyor. Konya her zaman olduğu gibi yine gereğini yapacaktır" dedi.

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin hayırlar getirmesi temennisinde bulunan AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak da, "İlk defa cumhur, başkanını seçiyor. 9 Ağustos'ta gerçekleşecek tarihi mitinge hepiniz bekliyoruz" dedi. Konya'nın her seçimde AK Parti'ye tam destek verdiğini ifade eden Hasan Angı ise, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de gelmiş geçmiş nadir siyaset liderlerinden biri. Türkiye sahada olacak, ülkede tanıyan ve bölgede hatırı sayılır aktif insanlarla sıçrayabilir. Onun için Sayın Başbakanımız yeni bir dönem diye vurgu yapıyor. Bu dönemi çok güçlü desteğimizle başlatmak en büyük arzumuz. Son miting Cumartesi günü yapılacak. İnşallah final mitingi ile Sayın Cumhurbaşkanımızı Konya'dan uğurlayacağız" dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakanımıza en büyük desteği vermeliyiz diyen Hüsnü Tuna ise, "Başbakanımızı ne kadar çok oy oranıyla oraya gönderirsek, kendisini psikolojik olarak o kadar güçlü hissedecektir. Dünya Müslüman halkları, ezilen halklar, Başbakanımızı, Cumhurbaşkanımızı o kadar güçlü bir şekilde bağırlarına basacaklar. Allah Başbakanımızın yardımcısı olsun, her türlü kötülükten korusun" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Altay Destek Turlarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement