Başkan Aşkın Yeni Kaymakam Hakyemez'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Aşkın Yeni Kaymakam Hakyemez'i Ziyaret Etti

Başkan Aşkın Yeni Kaymakam Hakyemez\'i Ziyaret Etti

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, geçtiğimiz günlerde yeni görevine başlayan Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez'i makamında ziyaret etti.

23.09.2013 15:15  Güncelleme: 15:24

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, geçtiğimiz günlerde yeni görevine başlayan Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez'i makamında ziyaret etti.

En son yayınlanan vali yardımcıları ve kaymakamlar kararnamesi ile Bayburt Vali Yardımcılığı'ndan Kula Kaymakamlığı'na atanan Hakan Hakyemez'i yeni görevinde başarılar dileyen Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula'ya hep beraber güzel hizmetler yapmak için her zaman kendilerinin yanında olacaklarını ifade etti. Başkan Selim Aşkın daha sonra Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez'e Avrupa ve Unesco Jeopark üyesi olan Kula Volkanik Jeopark sertifikasını hediye ederek görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Hakan Hakyemez ise Belediye Başkanı Selim Aşkın'ın ince davranışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kula gibi güzel ve şehirleşme bakımından şanslı bir ilçede görev yapacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Kula'nın bir adım da olsa daha ileriye nasıl götürebilirin peşinde olacaklarını ifade eden Kaymakam Hakyemez, bunun içinde başta Belediye ve diğer resmi kurumlar olmak üzere tüm Kula halkıyla birlikte el ele vererek özverili bir şekilde çalışacaklarını vurguladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aşkın Yeni Kaymakam Hakyemez'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement