Başkan Avcı: "Gönül ve sosyal belediyecilik bizim yol haritamız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Avcı: "Gönül ve sosyal belediyecilik bizim yol haritamız"

Başkan Avcı: "Gönül ve sosyal belediyecilik bizim yol haritamız"

Altıeylül Belediyesi Ramazan ayı içerisinde ilçede vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

11.04.2023 10:16  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıeylül Belediyesi Ramazan ayı içerisinde ilçede vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Avcı, "Gönül ve sosyal belediyecilik bizim yol haritamız" dedi.

Altıeylülülerin istek ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Hasan Avcı, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Yıldız, Ayşebacı, Sütlüce, Hasan Basri Çantay, Bahçelievler, Gaziosmanpaşa Mahallelerine giden Başkan Avcı, öncesinde teravih namazına katılıp, sonrasında vatandaşlarla buluşup çay içip sohbet etti.

"Her daim yanınızdayız"

Deprem felaketi sebebiyle Altıeylül'de ikamet eden vatandaşlarla da Ramazan iftar programlarında bir araya gelen Belediye Başkanımız Hasan Avcı, "Deprem felaketi nedeniyle Altıeylül ilçesinde ikamet eden deprem mağduru vatandaşlarımızla da Ramazan ayı içerisinde bir araya geliyoruz. Aynı iftar sofrasında buluşuyor, ortak dualarımıza birlikte "Amin" diyoruz. Yerel yönetimler olarak bizlere düşen görev; şehirlerimizde yardımlaşmanın ve dayanışmanın bereketini en güzel şekilde yaşatmaktır. Afetzede vatandaşlarımızın her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Avcı: 'Gönül ve sosyal belediyecilik bizim yol haritamız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement