Körfez Belediye Başkanı Baran Fatih Mahallesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Körfez Belediye Başkanı Baran Fatih Mahallesini Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı Baran Fatih Mahallesini Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Fatih Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

30.03.2015 11:21  Güncelleme: 11:27

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Fatih Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Baran ve İlçe Başkanı Badem, Fatih Mahallesinde vatandaş ve esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla mahalle hakkında sohbet eden, vatandaşların görüş ve önerilerini alan Başkanlar daha sonrasında esnaflarla bir araya geldi. Gelen istek ve talepleri tek tek dinleyen ve notlar alan Başkan Baran ve ilçe Başkanı Osman Badem, vatandaşların isteklerini de samimiyetle yanıtladı. Başkan Baran ve Badem daha sonra yapılan çalışmaları inceledi.

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, gerçekleşen ziyaretlerde Körfezlilerin kendilerini bağrına bastıklarını ifade etti. Badem, "Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte yaptığımız ziyaretlerimizin gerçekten önemi çok büyük. Allah'a şükürler olsun ilçemizde birlik ve beraberlik hakim. Yerel seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. Geçen bu süre zarfında ilçemiz büyük bir yol kat etti. Bu gelişimin en önemli mimarı tabi ki Belediye Başkanımız İsmail Baran'dır. İnşallah bundan sonra ki süreçte de Belediye Başkanımız ile birlikte daha güzel hizmetler yaparak Körfez'i daha ileriye halkımızla birlikte taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Baran ve ilçe Başkanı Badem son olarak yaşlı ve hasta ziyareti gerçekleştirdiler. Yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını alan Başkan Baran ve ilçe Başkanı Badem yaşlı ve hasta vatandaşların aileleriyle görüşerek çeşitli bilgiler aldılar.

Başkan Baran'a Fatih Mahallesi ziyaretinde çocuklar büyük ilgi gösterdi. Gösterilen ilgi karşısında Başkan Baran çocuklara oyuncak dağıttı. Belediye Başkanı İsmail Baran, "Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Bizler halkın hizmetkarlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Bölgemize yapılan yatırımlarımız artarak devam edecek. Yaptığımız bu ziyaret mahallemiz adına önemli bir ziyaret. Biz halka hizmeti her şeyin üstünde tutarız. Biz belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir anlayışın içinden geliyoruz. Bizim işimiz, gücümüz hizmet etmek. Körfez Belediyesi olarak her mahallemizde olduğu gibi bu mahallemizde de önemli işler yaptık.İlçe Başkanımız ile birlikte ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız devam ederek sürekli halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez Belediye Başkanı Baran Fatih Mahallesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement