Başkan Çerçi Vatandaşların Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Vatandaşların Bayramını Kutladı

Başkan Çerçi Vatandaşların Bayramını Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bayram namazını Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

04.10.2014 17:09

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, bayram namazını Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. Cami cemaati bayram tebriği sırasında Çerçi'ye yoğun ilgi gösterdi. Bayram namazı sonrası Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve Hakan Akgöl de vatandaşların bayramını kutladı. Vatandaşlar ile sohbet eden Çerçi, çocuklara özel ilgi göstererek bayramlarını tebrik etti.

Bayramların toplumun birlik ve beraberliğini geliştiren, sevgi, saygı ve hoşgörünün doruğa çıktığı günler olduğunu dile getiren Çerçi, "Böyle günleri insanlarımızı birleştirmek, küskünleri barıştırmak için bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar dargınlıkların sonra erdiği yardımlaşma ve dayanışmanın çoğaldığı, evlerde bereketin arttığı değerlerimizdir. Allah'a adanan ve Allah adına kesilen kurbanların ihtiyaç sahipleri ile paylaşıldığı zaman dilimidir. Allah kestiğimiz kurbanları kabul etsin. Herkesin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Çerçi, bayramlaşmanın ardından Yunusemre Belediyesi Kurban Satış ve Kesim yerinde kurban ibadetini yerine getirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Vatandaşların Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement