Başkan Çerçioğlu'ndan Ortekin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu'ndan Ortekin'e Ziyaret

Başkan Çerçioğlu\'ndan Ortekin\'e Ziyaret

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, evinde çıkan yangında eşini ve kayınvalidesini kaybeden Aydın Belediyesi eski Başkanı İlhami Ortekin'e taziye ziyaretinde bulundu.

22.03.2013 17:20

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, evinde çıkan yangında eşini ve kayınvalidesini kaybeden Aydın Belediyesi eski Başkanı İlhami Ortekin'e taziye ziyaretinde bulundu.

Yangının ardından tedavi gördüğü Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nden önceki gün taburcu olan ve yeğeni

Yaşar Yeke'nin evinde dinlenen Aydın Belediyesi eksi Başkanı İlhami Ortekin'i bugün Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Şefike Çoban birlikte ziyarette bulundu.

Misafirini kapıda karşılayan İlhami Ortekin, Özlem Çerçioğlu'na ziyareti ve yanıngının yaşandığı 25 Şubattan bu yana gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Talihsiz olayın üzerinden geçen zaman zarfında devletin ilgisizliğinden yakınan İlhami Ortekin, "Talihsiz bir olay yaşadık. Bu olayda soru işareti vardır yada yoktur. Bir aya yakın zaman oldu. Bir aydır ilk kez şehrin eminin beni ziyaret etmesi beni çok mutlu etti. Karşı karşıya geldik ve bazı şeyleri konuşuyoruz. Bu olayda ölüm var, yaşayan mağdur var. Devlet nerdesin. Bir hesap sor, bir geçmiş olsun diyen olmadı" dedi.

Allah'ın İlhami Ortekin'e uzun ömürler vermesi temennisind ebulunan Özlem Çerçioğlu ise, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Büyüğümüz ve abimiz yaşanabilecek acıların en büyüğünü yaşadı. Hayat arkadaşını kaybetti. Büyüğünü annesini kaybetti, başsağlığı diliyorum. Kendisine de acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yaklaşık bir saat içerde kalan Özlem Çerçioğlu, İlhami Ortekin ile çeşitli konularda karşılıklı sohbet ettiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu'ndan Ortekin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement