Başkan Dede, Personelle Toplantı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dede, Personelle Toplantı Yaptı

Başkan Dede, Personelle Toplantı Yaptı

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, belediyede çalışan memur ve işçilerle toplantı yaptı.

13.02.2013 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, belediyede çalışan memur ve işçilerle toplantı yaptı.

Belediyenin meclis toplantı salonunda personellerle bir araya gelen Dede, bu tür toplantıların, Emniyet Müdürlüğü'nde 15 günde bir yapıldığını söyledi.

Bu toplantılarda personelin fikirlerinin alındığını ifade eden Dede, şöyle konuştu:

"Personelin fikirlerine her zaman önem veriyorum. Kurumlarda disiplin çok önemli. Disiplinin olmadığı bir kurumda, verimli çalışmadan söz edilemez. Bazı personeller, birim amirlerinden izinsiz belediyeden ayrılıyor. Herkesin olduğu gibi sizin de aniden işiniz çıkabilir. Bunlar çok doğal şeyler. Ama siz izinsiz belediyeden ayrılamazsınız. Eğer dışarıda işiniz varsa, birim amirinizin bilgisi dahilinde çıkabilirsiniz. Birim amirinizin bilgisi olmadan çıkarsanız hakkınızda işlem yaparım."

Belediyenin, hizmet kalitesinin artırılması ve korunması yönünde personellerle birlikte çalıştığını belirten Dede, belediyeye gelen tüm vatandaşların memnun şekilde ayrılması gerektiğini kaydetti.

Dede, "Burada birlik, beraberlik, sevgi ve saygı çerçevesinde el ele ve kol kola çalışıyoruz. Bu noktada kanunsuz hiçbir iş yapılmayacak. Ama vatandaşın memnuniyeti de dikkate alınacak. Yüzünüz her zaman vatandaşa dönük olsun" dedi.

Muhabir: Sabri Yıldırım/ Şener Toktaş

Yayıncı: Levent Harman - MUŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Dede, Personelle Toplantı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement