Başkan Demirağ'dan Foçalı Minibüsçülere Garanti - Son Dakika
Yerel

Başkan Demirağ'dan Foçalı Minibüsçülere Garanti

Başkan Demirağ\'dan Foçalı Minibüsçülere Garanti

Yeni Foçalı Otobüsçüler Kooperatifi'nin gerçekleştirilen genel kurulunda Mehmet Yiğitalp güven tazeledi.

10.02.2014 15:29  Güncelleme: 15:30

Yeni Foçalı Otobüsçüler Kooperatifi'nin gerçekleştirilen genel kurulunda Mehmet Yiğitalp güven tazeledi. Genel kurula katılan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Yeni Foçalı minibüsçülerin Biçerova hattına yolcu taşıma işinin Başkan Kocaoğlu'nun verdiği sözle gerçekleşeceğini ifade ederek, "Aziz Başkan verdiği sözde durur. Merak etmeyin" dedi.

Genel kurula Foça CHP İlçe Başkanı Günal Biçer, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Aliağa Şoförler Odası Başkanı Salih Yiğitalp, Özgedik Kamyoncular Derneği Başkanı Halit Çetin katıldılar. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ genel kurulda yaptığı konuşmada, herzaman Foça esnafının yanında olduklarını desteklerinin devam edeceğini vurguladı. Demirağ, "Sizler İZBAN'ın Biçerova İstasyonu'na yolcu taşımak istiyorsunuz. Bunun için karar verecek olan makam İzmir Büyükşehir Belediyesi'dir. Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz günlerde sizinle buluştu görüştü. Konuyu anlattınız ve O da olumlu cevap verdi. Siz istiyorsanız biz bu işi biz bitiririz. Aziz Başkanımız söz verdiyse yerine getirir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Başkanı Mehmet Yiğitalp yaptığı konuşmada Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Yiğitalp, "37 araçla çalışıyoruz ve evlerimize bir topan ekmek götürme mücadelesi veriyoruz. Başkanımız bizimle görüşme inceliğinde bulundu ve Biçerova hattına yolcu taşımak için düzenleme yapılacağı sözünü kendisinden aldık. Teşekkür ederiz. Verilen sözlerin yerine geleceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, otobüsçüler Mehmet Yiğitalp ile devam kararı aldı. Yönetim kurulunda Başkan Mehmet Yiğitalp, Engin Sayılır, Hüseyin Akgün, Celal Özer, Mümin Kutlu yeraldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demirağ'dan Foçalı Minibüsçülere Garanti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement