Başkan Demirtaş'ın İftar Maratonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkan Demirtaş'ın İftar Maratonu

Başkan Demirtaş\'ın İftar Maratonu
02.08.2012 15:31

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bir akşamda dört ayrı iftar programına katıldı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bir akşamda dört ayrı iftar programına katıldı.

Her gün ayrı bir mahallede kurulan gezici mobil iftar çadırı Unkapanı Mahallesi sakinlerini Uzun Sokak'ta ağırladı. Aynı anda 4 farklı noktada davet edilen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilk başta Unkapanı'nda bulunan mobil-gezici iftar çadırındaki mahalleliyle buluştu. Daha sonra Sevgi Kafe'de bulunan iftar çadırını giden Demirtaş, vatandaşlara hayırlı iftarlar dileğini ileterek Unkapanı Kültür Merkezi'nde iftar veren Çivril köyünün iftar yemeğine katıldı. Başkan Demirtaş, selamlama konuşmasının ardından yoğun programı nedeniyle buradan ayrıldı. Son olarak Gazi Sosyal Tesisleri'nde Asarcıklılar Derneği'nin iftar yemeğine katılan Demirtaş, okunan ezanın ardından orucunu açtı.

Asarcıklılar Derneği'nin iftar yemeğine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Yılmaz Karagöz ve yönetim kurul üyeleri ve Asarcıklılar katıldı.

Vatandaşlara Ramazan ruhuna uygun günleri yaşatmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, bu aylarda birlik ve beraberlik duygularının en üst seviyeye çıktığının altını çizdi. Demirtaş, "Hepinizin sevgisini yüreğimizde hissederek sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demirtaş'ın İftar Maratonu - Son Dakika


Advertisement