Başkan Dişli'ye Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Dişli'ye Ziyaretler Sürüyor

Başkan Dişli\'ye Ziyaretler Sürüyor

Siyasetin duayenleri Ahmet Gürsoy ve Enver Toçoğlu Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek Dişli’ye başarı diledi.

03.04.2014 18:05

Siyasetin duayenleri Ahmet Gürsoy ve Enver Toçoğlu Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi ziyaret ederek Dişli'ye başarı diledi.

Adapazarı'nda Anavatan Partisi ve Doğruyol Partisi'nde yıllardır hizmet veren siyasetin duayenleri Enver Toçoğlu ve Ahmet Gürsoy Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye "Hayırlı Olsun"ziyaretinde bulundu. Başkan Dişli'yi ilk olarak Enver Toçoğlu ve Gizem Frit Fabrikası Sahibi Tolga Ballık "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulunarak Dişli'ye yeni döneminde başarı dileğinde bulundu. İşadamı Tolga Ballık, siyasetin iş dünyasını yakından etkilediğini belirterek, "Seçim sonrasında piyasaların rahatlayacağını düşünüyorum" dedi.

Başkan Dişli'yi daha sonra Anavatan Partisi eski İl Başkanı Ahmet Gürsoy, Müsteşar İrfan Çelik, UIaştırma Bakanlığı eski Yapı Daire Başkanı Ethem Yıldırım, Yeni Sakarya Gazetesi Sahibi Melih Uyar, Yavuz Kaya, Nezil Kayınoğlu, Özcan Başoğlu ziyaret etti.

Siyasetin duayenlerinin yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Dişli, "Zorlu bir seçim atlattık. İnsanlar bu seçim döneminde çok çalıştı. Seçimi millet kazandı. Bize bu görevi yine halkımız verdi. Bizde nöbet mahalline geldik. Görevimizin başındayız. Bu seçimde oylarımızda yüzde 15'lik bir artış oldu. 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde 59 bin 360 oyla yüzde 45.7 oy alırken bu seçimlerde 85 bin 211 oy alarak, oy oranımız yüzde 52.87'ye ulaştı.Buradan da anlıyoruz ki,halkımız sandıkta bana mesajını verdi. Ben mesajımı aldım ve yerelde ne gerekiyorsa elimden geleni yapacağım" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dişli'ye Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement