Başkan Doğan Akmeşe'de Gençlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Akmeşe'de Gençlerle Bir Araya Geldi

Başkan Doğan Akmeşe\'de Gençlerle Bir Araya Geldi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Akmeşe ve çevre köylerindeki gençlerle Akmeşe Tepebaşı’nda hizmet veren Aktepe Restaurant’ta bir araya geldi.

11.02.2014 09:23

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Akmeşe ve çevre köylerindeki gençlerle Akmeşe Tepebaşı'nda hizmet veren Aktepe Restaurant'ta bir araya geldi. AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, köy muhtarları ve çok sayıda gencin katıldığı toplantıda Başkan Doğan, İzmit Belediyesi'nin yeni dönem vizyonu hakkında bilgi verdi.

İzmit'in pek çok değeri bir arada barındıran bir şehir olduğuna vurgu yapan Başkan Doğan, "Artık İzmit'i dünyaya tanıtma zamanı geldi. Artık büyük düşünüp büyük düşünme zamanı. Masa başında yapılan belediyecilik değil, vizyon sahibi ve proje odaklı belediyecilik ile bu zaman başarı ile geçirilebilir. Bu nedenle bizde gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz" dedi.

Turizm odaklı hizmetleri sürdürürken diğer çalışmaları da hızla devam ettireceklerine dikkat çeken Başkan Doğan, "Akmeşe'yi turizm merkezi yaparken bir yandan da köylerimizi daha konforlu yerler yapmak için çalışacağız. Tepebaşı'nda güzel bir spor tesisi başlayacak. Gençlerimizin köylerde kalıp tarım ve hayvancılık yapmasını sağlayacağız. 12 ay sürekli işleyen işletmeler oluşturmalarına eğitim ve teknik açıdan destek vereceğiz. Biz hazırız. İzmitliler hazır" diye konuştu

Genç odaklı hizmetlere her zaman büyük önem verdiğini ve bu konuda önemli projelere imza attıklarına vurgu yapan Başkan Doğan, "Siz gençler benim enerji kaynağımsınız, yol arkadaşımızsınız. Bizler sizlerden aldığımız güçle, enerji ile sizler için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bana zaman zaman enerjimin kaynağını soruyorlar. Benim enerjimin kaynağı siz gençlere olan inancımdır, İzmit halkına verdiğim sözdür, bu şehre olan bağlılığım, bu şehre olan sevdamdır. İzmit benim sevdam. İzmit için yapılan her şey bana enerji verir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Akmeşe'de Gençlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement