Başkan Doğan: "Amatem İlimiz İçin İhtiyaç" - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan: "Amatem İlimiz İçin İhtiyaç"

Başkan Doğan: "Amatem İlimiz İçin İhtiyaç"

İzmit Belediye Başkanı Dr.

30.06.2013 10:48

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Hatun ve Prof. Dr. Ümit Tural'ı makamında ağırladı. Kendisi de çocuk doktoru olan Başkan Doğan meslektaşları İzmit'te kurulması planlanan AMATEM hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde oluşturulacak AMATEM ile birlikte alkol ve madde bağımlılarına da tedavi imkanı oluşturmayı hedeflediklerini belirten Hatun, Başkan Doğan'a konu hakkında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Doğan'ın da kendilerine destek vermesini isteyen Hatun, "bu konu İzmit için Kocaeli için çok önemli" dedi.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükri Hatun ve fakülte hocalarının önemli işlere imza atan başarılı bir ekip olduğunu dile getiren Başkan Doğan, AMATEM'in kurulması konusuna olumlu baktığını söyledi. AMATEM'in ilimiz için önemli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Doğan, Tıp Fakültesi'nin çalışmayı başlatması durumunda kendilerine destek vermeye hazır olduğunu söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan: 'Amatem İlimiz İçin İhtiyaç' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement