Başkan Doğan, Misafirlerini Makamında Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Misafirlerini Makamında Ağırladı

Başkan Doğan, Misafirlerini Makamında Ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ziyaret gelen misafirlerini makamında ağırladı.

07.03.2017 12:25

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ziyaret gelen misafirlerini makamında ağırladı.

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Artvinliler Dernek Başkanı Mikail Kalyoncu ve Başkan Yardımcısı Esat Kabaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Nihat Tekgümüş, Yahya Seçgün, Ahmet Demir ve İbrahim Durmuş'u makamında kabul etti. Başkan Doğan, dernek çalışmaları hakkında Başkan Kalyoncu'dan bilgiler aldı. Araştırmacı-yazar Müge Uçar'da Başkan Doğan'ı ziyaret ederek "Mehmet Ali Paşa Kendi Kitabını Yazdı" isimli kitabını hediye etti. Kitapta Başkan Doğan ile ilgili M.Ali Paşa'da yaşadığı dönemden anıları da yer alıyor.

Son olarak Başkan Doğan, Sima Vakfı Kadın Kolları Başkanı Emine Bayram ve yönetim kurulu üyeleri Gülay Burhan, Gül Başlılar, Nevin Güren, Reyhan Topal, Deniz Gözkaya, Güzin Özdemir, Gülün Başak'ı makamında ağırladı.

Ziyaretlerin ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, " Sima, gerçekten aktif çalışan bir vakfımız. Hele bir de içerisinde hanımlarımız var ise her şey daha güçlü ve güzel oluyor. Vakıflar yarı kamu görevi yapan kuruluşlardır ve gönüllü hizmet kuruluşlarıdır. Sizler, devletin sosyal alandaki birçok konuda eli ayağı oluyorsunuz. Yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyoruz. İzmit Belediyesi olarak biz her zaman STK'larımızın yanındayız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Misafirlerini Makamında Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement