Başkan Evcilmen Muhtarları Birleştirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen Muhtarları Birleştirdi

Başkan Evcilmen Muhtarları Birleştirdi

Muratpaşa'da iki ayrı dernek kurarak bölünen muhtarlar, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in girişimiyle tek dernek çatısı altında toplanıyor.

24.01.2012 11:23

Muratpaşa'da iki ayrı dernek kurarak bölünen muhtarlar, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in girişimiyle tek dernek çatısı altında toplanıyor. Muratpaşa'nın ilçe olmasının ardından, Muratpaşa ve Öz Muratpaşa Muhtarlar Derneği adıyla iki dernek kurulmuştu. Bu ayrılığın, Muratpaşa'ya, Muratpaşalı muhtarlara yakışmadığını her fırsatta dile getiren Başkan Evcilmen, sıkıntıları aşmak için tüm muhtarları bir toplantıya davet etti. Muratpaşa Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Evcilmen, "Muratpaşa'da görev yapan her bir muhtarı başımda taşırım. Bugüne kadar, her sorunu paylaştık, birlikte çözüm ürettik. Ancak, görüyorum ki, iki farklı dernek olması, muhtar arasında bir ayrışma yaratıyor. İki derneğin de hiçbir faaliyeti yok. Bu durum, sizlere, dolayısıyla bize güç kaybettiriyor. Benim talebim, tek dernek çatısı altında biraraya gelmeniz" dedi.

Başkan Evcilmen'i dikkatle dinleyen muhtarlar da, bu ayrışmanın sona ermesini istediklerini dile getirdiler. Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Öz Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan ve Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, böyle bir toplantı düzenleyerek muhtarları biraraya getiren Başkan Evcilmen'e teşekkür ederken, birleşmenin gerçekleşmesi için her ne gerekiyorsa yapmak istediklerini ifade ettiler.

Dernek başkanlarını dinleyen Başkan Evcilmen'in, "Bugün, bu toplantıdan, bir sonuç alınmasını, bütünleşme kararının çıkmasını istiyorum" sözleri alkışlarla kabul edildi. Muhtarlar, Muratpaşa Muhtarlar Derneği adı altında birleşilmesi, tüzük değişikliği ile sadece Muratpaşa İlçesi'nde geçmişte muhtarlık yapanlar ile halen muhtar olanların derneğe üye olabilmesi ve genel kurulun en kısa sürede toplanarak, seçimlerin yapılması konusunda da görüş birliğine vardı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen Muhtarları Birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement