Başkan Genç'in Bayburt Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç'in Bayburt Ziyareti

Başkan Genç\'in Bayburt Ziyareti

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş ve AK Parti Bayburt İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kaymak’ı ziyaret etti.

14.07.2016 16:36

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş ve AK Parti Bayburt İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kaymak'ı ziyaret etti.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Karadeniz illerinin bölge yatırımlarında işbirliği yapması gerektiğine dikkat çekildi. Şehirlerin yarıştığı yeni bin yılın başında Karadeniz illerinin de mutlaka rekabetçi olması gerektiğine işaret eden Başkan Osman Genç, "Şehirlerimizi dönüştürecek stratejiler geliştirmeliyiz. Çünkü şehirlerin kaderi belirlediğimiz stratejilere bağlıdır. Bugün, dünyadaki gelişmeleri iyi okumak, ona göre çalışma yürütmek, değişimin ve gelişimin dışında kalmamak gerekiyor" dedi.

"Karadeniz illeri işbirliği yapmalı"

Dünyanın hızla gelişim ve dönüşüm yaşadığına vurgu yapan Genç, "Dolayısıyla Türkiye de çok dinamik bir ülke. Şehirlerimiz de mutlaka dinamik olmalıdır. Belediye yöneticiliği sorumluluğunu üstlenenlerin mutlaka değişimi, gelişimi yakalaması, 21. yüzyıl belediyeciliği ne getiriyor, bunu dikkate alarak çalışması gerekiyor. Tarihte önemli şehir olmak yetmez, bugünü yakalamak, bugün de ona göre çalışma yürütmek, değişimin ve gelişimin dışında kalmamak gerekiyor. Şehirlerimiz yenilikçi bir anlayışla yeniliklerin öncüsü olmalı ve yarışın en önünde yer almalıdır. Bunun için özellikle bölge yatırımlarında Karadeniz illeri olarak işbirliği yapmalıyız" diye konuştu.

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş ve AK Parti Bayburt İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kaymak da, ziyaretlerinden dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür ettiler. Başkan Osman Genç, ziyaretlerin sonunda Vali Ustaoğlu, Belediye Başkanı Memiş ve İl Başkan Yardımcısı Kaymak'a, Canik Belediyesi'nin kültür yayınlarından hediye etti. Ustaoğlu, Memiş ve Kaymak da, ziyaretlerin anasına Başkan Genç'e Bayburt'a özgü hediyeler verdi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Genç'in Bayburt Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement