Başkan Kafaoğlu'na Öğrenci Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Başkan Kafaoğlu'na Öğrenci Teşekkürü

Başkan Kafaoğlu\'na Öğrenci Teşekkürü

Macarlar Mahallesi’nde ikamet eden öğrenciler kendilerine servis aracı konusunda yardımcı olan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek, teşekkür etti.

16.10.2015 13:03

Macarlar Mahallesi'nde ikamet eden öğrenciler kendilerine servis aracı konusunda yardımcı olan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret ederek, teşekkür etti.

Balıkesir'in Macarlar Mahallesi'nde öğrenciler kendilerine temine edilen servis aracı sevincini yaşıyor. Macarlar Mahallesi Okul Aile Birliği Başkanı Halil İbrahim Alkan "Başkan Zekai Kafaoğlu'na sonsuz teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun, yolunu ve bahtını açık etsin" dedi.

Başkan Kafaoğlu da "Çocuklar hepimizin. Çocukların iyi eğitim alması noktasında yerel yönetimler olarak biz de yardımcı oluyoruz. Macarlar Mahallesi geniş coğrafyaya yayılmış bir mahalle. Milli Eğitimin prosedürü çerçevesinde taşıma aynı mahalle içinde olduğu için yapılamıyor. Bu yüzden çocuklarımız 2,5 kilometre gidip, 2,5 kilometre geri geliyorlardı. Çocuklarımızı bu zahmetten kurtarmak için okul aile birliği ile işbirliği yaptık, bu sorunu çözdük. Bu konunun çözülmesinden dolayı bizler, öğrenciler, okul aile birliği ve veliler mutlu. Bizim de hedefimiz insanları mutlu etmek" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kafaoğlu'na Öğrenci Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement