Başkan Kalaycı, Belediye Çalışanlarıyla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kalaycı, Belediye Çalışanlarıyla Bayramlaştı

Başkan Kalaycı, Belediye Çalışanlarıyla Bayramlaştı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Kurban Bayramı sonrasında belediye personelleriyle bayramlaştı.

21.10.2013 15:57

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Kurban Bayramı sonrasında belediye personelleriyle bayramlaştı.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, sabah saatlerinde belediye bünyesindeki Arif Bilge Tesisleri'nde işçilerle bir araya geldi. Buradaki bayramlaşma programına başkan yardımcıları, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Hizmet-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Vacit Sır, meclis üyeleri, muhtarlar, daire müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Yapılan yatırımlarla birlikte belediyenin araç filosunu da büyük oranda yenilediklerini ifade eden Başkan Kalaycı, "İş makineleri ve ekipmanların yenilenmesiyle hizmet kalitemizi yükselttik. 4 yıllık sürede yaklaşık 75 adet iş makinesi ve ekipman alımı gerçekleştirdik. Her mahallede bir hizmetimiz var bunun altında tüm mesai arkadaşlarımızın imzası var. Sizler aslında görünmeyen kahramanlarsınız. Hepinizle gurur duyuyoruz" dedi.

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran ile Hizmet-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Vacit Sır da birer konuşma yaparak belediye çalışanlarının bayramını kutladı.

"BİRLİKTE BEREKET VAR"

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, daha sonra meclis salonunda belediye hizmet binasındaki çalışanlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet çıtasını yükseltmeye gayret ettiklerini kaydeden Başkan Kalaycı, "Hiç bir zaman 'ben' demedik. Bu hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdik. Bu hizmetlerde; masa başında çalışan arkadaşımızdan sahadaki arkadaşlarımıza kadar her kademede çalışan arkadaşımızın büyük emeği var. Sorumluluk bilinci içerisinde hareket ettiğimizde Allah'ın izniyle aşamayacağımız engel yok. 'Bu iş yapılamaz, becerilemez' denilen bütün işleri hamdolsun yaptık. Sadece temizliğe harcadığımız para 20 milyon TL'yi buluyor. Bin 500'e yakın konteyneri yer altına yerleştirdik. Temizlik ekiplerimizin güzel organizesiyle bayramın birinci ve ikinci günü ilçemizde sakatat vb. hiç bir çirkin görüntü yoktu. İkinci günden itibaren de kesim yapılan yerler güzel bir şekilde yıkanarak dezenfekte edildi" diye konuştu.

Çalışma hırsı ve omuz omuza vermenin önemine işaret eden Kalaycı, "Birlikten ve beraberlikten bereket doğuyor. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz için hamdolsun 4 yıllık sürede bu kadar projeye imza attık. Hep beraber Meram'a tarih yazdık" ifadelerini kullandı.

Başkan Kalaycı, belediye hizmet binasındaki çalışanlarla da tek tek tokalaşarak bayramlaştı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kalaycı, Belediye Çalışanlarıyla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement