Başkan Kalaycı'dan Üniversite Öğrencilerine Belediyecilik Dersi - Son Dakika
Yerel

Başkan Kalaycı'dan Üniversite Öğrencilerine Belediyecilik Dersi

Başkan Kalaycı\'dan Üniversite Öğrencilerine Belediyecilik Dersi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerine belediyecilik konusunda ders verdi.
SÜ Halil Cin Konferans Salonu'ndaki programa Çevre...

22.11.2013 17:54

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerine belediyecilik konusunda ders verdi.

Halil Cin Konferans Salonu'ndaki programa Çevre Mühendisliği öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bilgehan Nas, bölümleri hakkında bilgi verdi. SÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan Gülce ise, "Sadece eğitim öğretim ve araştırmayla sınırlı kalmamamız gerekiyor. Şöyle bir kafamızı kaldırıp etrafımızda, yaşadığımız şehirde neler oluyor bunu bilmemiz lazım. İşte bu açıdan belediye başkanımızın yapacağı tecrübe paylaşımının öğrencilerimiz açısından çok yararlı olacağını ümit ediyorum" dedi.

Öğrencilere kendilerini iyi yetiştirmeleri ve iş kaygısı taşımamaları konusunda tavsiyede bulunan Başkan Kalaycı, "Mesleki olarak kendini iyi yetiştirmiş arkadaşlarımızın iş kaygısı taşımamaları gerekiyor. Günümüzde farklı alanlarda çevre mühendislerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kurulmuş olması sizlerin mesleğinin ne kadar önemli olduğunun da bir göstergesidir" dedi.

Başkan Serdar Kalaycı, daha sonra belediyecilik konusundaki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Yaklaşık 3 saat süren konferans sonrasında Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bilgehan Nas ile Dekan Prof. Dr. Handan Gülce, Başkan Kalaycı'ya plaket verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kalaycı'dan Üniversite Öğrencilerine Belediyecilik Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement