Başkan Kalaycı'ya Eğitime Katkı Plaketi - Son Dakika
Yerel

Başkan Kalaycı'ya Eğitime Katkı Plaketi

Başkan Kalaycı\'ya Eğitime Katkı Plaketi

Konya'nın merkez Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'ya, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Dere Zafer İlköğretim Okulu tarafından 'Eğitime Katkı Plaketi' verildi.

19.10.2012 17:04

Konya'nın merkez Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'ya, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Dere Zafer İlköğretim Okulu tarafından 'Eğitime Katkı Plaketi' verildi.

Dere Zafer İlköğretim Okulu Müdürü Mesut Yıldırım, "Meram Belediye Başkanımız Sayın Dr. Serdar Kalaycı'ya, okulumuza yaptığı katkılardan dolayı şahsım, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye olarak eğitime destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Kalaycı ise, "Geçen hafta içerisinde 2 adet 16 derslikli okulun açılışını gerçekleştirdik. Kısa bir süre zarfında da 34 derslikli Tahir Büyükkörükçü İmam Hatip Lisesi'nin temelini atacağız. Anaokullarının yapımı, spor tesisleri, okullarımızdaki peyzaj düzenlemeleri ile eğitime destek olmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin gözlerindeki bu ışıltıyı görünce sizlere hizmet etmenin ne kadar önemli olduğunu idrak ediyoruz. Sizler geleceğimizin teminatısınız. Daha güzel ortamlarda eğitim almanınız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından bir gösteri sunan öğrenciler, Başkan Kalaycı'dan yeni bir takım isteklerde bulundu. Başkan Kalaycı da onlardan 'öğretmenlerini üzmemeleri ve derslerine iyi çalışmaları' konusunda söz aldı. Programın sonunda Dere Zafer İlköğretim Okulu Müdürü Mesut Yıldırım, okullarına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Kalaycı'ya plaket verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kalaycı'ya Eğitime Katkı Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement