Başkan Karabalık'tan Gazi Yaşlı ve Hasta Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabalık'tan Gazi Yaşlı ve Hasta Ziyaretleri

Başkan Karabalık\'tan Gazi Yaşlı ve Hasta Ziyaretleri

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bayramın ikinci günü gazi, yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret ederek moral verdi.

10.08.2013 11:07

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bayramın ikinci günü gazi, yaşlı ve hastaları evlerinde ziyaret ederek moral verdi.

Yoğun çalışma temposunu bayramda da hız kesmeden sürdüren ve vatandaşların yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bayramın ikinci günününde Sarımeşe'de gazi, yaşlı ve hasta ziyaretlerinde bulundu. Yaşlı ve hastalara hatır sorup ihtiyaçları hakkında bilgi sahibi olan Başkan Karabalık, "Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin" dedi.

Yaşlı ve hastalara gerçekleştirdiği ziyaret ile gönüllerini fetheden başkan, el öpüp hayır duası da aldı. Kızılcıklık Mahallesi'nde Kore gazilerinden Osman Tekin'i ziyaret eden başkan, daha sonra Hüseyin ve Halime Akarsu'yun evlerine konuk oldu. Hürriyet Mahallesi'nde Recep ve Ruziye Aydın'ın bayramlarını kutlayan başkan, Bakırlı Mahallesi'nde Salim Eker'e de ziyarette bulundu.

Bayramlarda sadece yakın akrabaların değil, yaşlı, hasta ve kimsesizlerin de hatırlanması gerektiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, elini öpen çocuklara bayram harçlığı ve hediyeler dağıttı. Yaşlı ve hastalar başkanın ziyareti ile moral bulurken ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabalık'tan Gazi Yaşlı ve Hasta Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement