Başkan Karahan Çalışan Gazetecilerin Gününü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karahan Çalışan Gazetecilerin Gününü Kutladı

Başkan Karahan Çalışan Gazetecilerin Gününü Kutladı

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

08.01.2014 10:59

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Basın mensuplarının kamu ile vatandaş arasında bir köprü görevi üstlendiğine vurgu yapan Başkan Karahan, Simav başta olmak üzere tüm yurtta zor koşullarda görev yapmaya çalışan gazetecilerin gününü samimi duygularla ve yürekten kutladığını söyledi.

Hayatın vazgeçilmez bir parçası basın mensuplarının ülke genelinde zor şartlara rağmen çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Başkan Karahan, ilçesinde görev yapan gazetecilere çalışma hayatlarında kolaylıklar sağlamak için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini bildirdi.

Gerek ulusal, gerekse yerel basın mensuplarının Simav'da gelişen haberleri yayın organlarına taşıyarak, vatandaşların doğru yönde bilgilenmesini sağladıklarını ifade eden Başkan Karahan, gazetecilerin yaptıkları çalışmalarla bazen bir kamu görevlisi, bazen de dertlerini anlatan bir vatandaş olabildiğini söyledi.

Başkan Karahan, "Kısacası gazeteciler yaşadıkları yerde kamu ile vatandaş arasında bir köprü görevi yapıyor. Böyle önemli bir görevi yerine getiren basın kuruluşlarımızın tüm çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Ayrıca gazetecilerin sorunlarının aşılması için çalışmalar yapılmasının gerektiğine de yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karahan Çalışan Gazetecilerin Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement