Başkan Karahan, Halka Yaptığı Hizmetleri Anlatıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Karahan, Halka Yaptığı Hizmetleri Anlatıyor

Başkan Karahan, Halka Yaptığı Hizmetleri Anlatıyor

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı ve DP’nin başkan adayı Kasım Karahan, 30 Mart’taki yerel seçimler öncesinde çıktığı gezilerinde halktan en çok hastane, jeotermal enerji sahalarının bir holdinge nasıl peşkeş çekildiği, İmam Hatip Lisesinin Beyce köye nasıl kaydırıldığı ve jeotermal enerji ile ısınmanın kendilerine ne zaman geleceği yönünde sorularla karşılaştıklarını bildirdi.

18.02.2014 11:09

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı ve DP'nin başkan adayı Kasım Karahan, 30 Mart'taki yerel seçimler öncesinde çıktığı gezilerinde halktan en çok hastane, jeotermal enerji sahalarının bir holdinge nasıl peşkeş çekildiği, İmam Hatip Lisesinin Beyce köye nasıl kaydırıldığı ve jeotermal enerji ile ısınmanın kendilerine ne zaman geleceği yönünde sorularla karşılaştıklarını bildirdi.

Vatandaşların sorularına içten cevaplar verdiklerini ifade eden Başkan Karahan, "Biz gerçekleri açıkladıkça vatandaş bu güne kadar nasıl kandırıldığını daha iyi anlıyor ve bize hak veriyor" dedi.

5 YILDIR SİMAV'IN ALEYHİNE HİÇ BİR KARARIN ALTINA İMZA ATMADIM

5 yıldır Simav'ın aleyhine olan hiçbir kararda imzası bulunmadığını ifade eden Başkan Karahan, yapımı yılan hikayesine dönen devlet hastanesinin yer sorunu başta olmak üzere jeotermal sahaların ülke çapında bir holdinge nasıl peşkeş çekildiği ve İmam Hatip lisesinin şehir merkezi yerine bir köye nasıl kaydırıldığı yönünde yaptığı açıklamaların gizlenen gerçeklerin açığa çıkması açısından vatandaşların ilgisini çektiğini söyledi.

Vatandaşların gizlenen gerçekleri öğrenmeye hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Karahan, "5 yıllık icraatlarımızı ve gelecek yeni dönemde yapacaklarımızı anlatmak maksadıyla çıktığımız seçim gezilerimizde vatandaşlarımızdan en çok hastanenin yer konusu başta olmak üzere, İmam Hatip Lisesi inşaatının Beyce köye nasıl kaydırıldığı ve jeotermal sahalarımızın bir holdinge nasıl peşkeş çekildiği yönünde sorularıyla karşılaşıyoruz. Bizde onlara gerçekleri anlatıyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Kasım 2012 tarihinde ilçemizi ziyaretinde halkın önünde verdiği talimata rağmen hastanemizin bu güne kadar neden yapılamadığını, bunun yanında zengin enerji kaynaklarımızın bir holdinge nasıl peşkeş çekildiğini, İmam Hatip Lisesinin Simav'ın elinden nasıl alındığını elimizdeki belge ve bilgilere dayanarak anlatmaya çalışıyoruz. Gerçekleri öğrenen vatandaşlarımız hayretlerini gizleyemiyorlar. Halk gerçekleri öğrendikçe bize hak veriyor. Halkımızın gerçekleri öğrenmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Çünkü biz halkın gerçekleri öğrenmeye hakkı olduğna yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Vatandaşlarla diyaloğ esnasında şeffaf olmaya özen gösterdiklerini dile getiren Başkan Karahan, "Bizde yalan olmaz. Bizde riya olmaz. Bizde iftira olmaz. Bizde karalama olmaz. Biz insanımıza nasıl faydalı oluruz onu düşünür, onun için çalışırız" dedi.

Gerçekleri öğrenen vatandaşlar Başkan Karahan'a teşekkür etmeyi ihmal etmiyor. Hastane, İmam Hatip ve jeotermal sahalar konusunda bu güne kadar yanlış bilgilerle yönlendirildiklerinin farkına yeni vardıklarını ifade eden vatandaşlar, "Seçimden önce bunları öğrendiğimiz iyi oldu. Belgelerle bize bu tür açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Kasım Karahan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu güne kadar aleyhinde yürütülen kampanyalara inanmıyorduk. Ancak bu açıklamalardan sonra kendisine nasıl haksızlık yapıldığının da iyice farkına varmış olduk" şeklinde konuştu.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karahan, Halka Yaptığı Hizmetleri Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement