Başkan Karahan Sözünü Tuttu - Son Dakika
Yerel

Başkan Karahan Sözünü Tuttu

Başkan Karahan Sözünü Tuttu

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, verdiği sözleri yerine getirmenin haklı gururunu bu kez ilçeye yeni bağlanan Hüsüm Mahallesinde yaşadı.

16.01.2014 16:26

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, verdiği sözleri yerine getirmenin haklı gururunu bu kez ilçeye yeni bağlanan Hüsüm Mahallesinde yaşadı.

Başkan Karahan kilitli beton parke döşeme işlemlerinin büyük bölümü tamamlanan Hüsüm Mahallesine giderek hem çalışmaları inceledi, hem de vatandaşlarla buluşarak istek ve şikayetlerini dinledi.

Hüsüm köyünün iki yıl önce Simav'a bağlandığını vurgulayan Başkan Karahan, "Kendilerine imar planı gelir gelmez mahalleye hizmet yağdıracağıma dair söz vermiştim. Hüsüm Mahallemizin imar planı yeni geldi. Bizde kolları sıvadık, ve verdiğimiz sözü tutarak mahallemizin cadde ve sokaklarına kilitli beton parke döşeme çalışması başlattık" dedi.

Bir aylık çalışma kapsamında mahallede gerçekleştirdikleri kilitli beton parke döşeme çalışmalarında önemli mesafer aldıklarını ifade eden Başkan Karahan, "Vatandaşlarımızı yazın tozundan kışında çamurundan kurtarmak maksadıyla Hüsümün tüm cadde ve sokaklarını kilitli beton parke ile döşüyoruz. Kilitli beton parke döşenmemiş cadde ve sokak kalmayacak. Şu ana kadar mahallemizde 11 bin metrekare civarında taş döşedik. Taş döşemisinin ardından diğer hizmetlerimiz gelecek" dedi.

"OTOBÜS SEFERLERİ DE BAŞLATACAĞIZ"

Eynal Kaplıcalarına sefer yapan belediye otobüslerinin yolcu taşıma maksadıyla Hüsüm Mahaüllesine de uğrayacağını müjdeleyen Başkan Karahan, seferlerin önümüzdeki aylarda başlayacağını bildirdi. Başkan Karahan, belediye otobüs seferlerinin Eynal Kaplıcaları ile Hüsüm Mahallesi arasındaki yolda iyileştirme çalışmasının tamamlanmasının ardından başlayacağını, bunun için de birkaç aylık bir zamana ihtiyaçları bulunduğunu kaydetti.

Vatandaşların sıkıntı ve sorunlarına çare olmak için var olduklarını vurgulayan Başkan Karahan, çalışmalarla Hüsüm Mahallesindeki pis su atıklarına da çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi. Hüsüm'de vatandaşların tek geçim kaynağının hayvancılık olduğunu ifade eden Başkan Karahan, "Çalışmalarınmızı yaparken Mahalle halkımızın hayvancılık ile uğraştığını göz önüne alıyoruz. Mahalle halkımızın pis koku ve zararlı haşerelerden de kurtulması için çalışmalarımıza şekil veriyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Karahan'ı gören mahalle sakinleri çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Allah Başkanımızdan razı olsun. Bize ne söz verdiyse hepsini tutuyor. Coğrafi özelliği nedeniyle alt yapı çalışmalarının zor olduğu Mahallemizde işler tıkır tıkır yürüyor. Yazın tozdan kışın da çamurdan kurtulduk. Çalışmalardan en çok çocuklar memnun oluyor. Ne top oynayabiliyorlardı, ne de bisiklete binebiliyorlardı. Şimdi hem top oynuyorlar, hem de bisiklete binebiliyorlar. Teşekkürler başkanım" şeklinde konuştu. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karahan Sözünü Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement