Başkan Karalar'dan Vali Büyük'e 'Hemşehrilik Beratı' Jesti - Son Dakika
Yerel

Başkan Karalar'dan Vali Büyük'e 'Hemşehrilik Beratı' Jesti

Başkan Karalar\'dan Vali Büyük\'e \'Hemşehrilik Beratı\' Jesti

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, merkeze alınan Adana Valisi Mustafa Büyük’e ‘hemşehrilik beratı’ verileceğini açıkladı.

08.06.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, merkeze alınan Adana Valisi Mustafa Büyük'e 'hemşehrilik beratı' verileceğini açıkladı.

Veda ziyaretleri kapsamında Seyhan Belediyesi'ne gelen Vali Büyük'ü Belediye Başkanı Zeydan Karalar hizmet binası girişinde karşıladı. Adana Valisi Mustafa Büyük'le gayet uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Başkan Karalar, "Sayın Valimizi hiç eksilmeyen pozitif yönü ile hatırlayacağız. Birlikte görev yaptığımız dönemde hep şehrimizin menfaatine projelerde bizlerin çalışmalarına yardımcı olmuştur" diye konuştu.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, veda ziyaretine gelen Vali Mustafa Büyük'e Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezleri'nde hazırlanan seramik tablo hediye etti. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye meclisinin ilk toplantısında Adana'ya veda eden Vali Mustafa Büyük adına hemşehrilik beratı verilmesiyle ilgili teklif sunacağını açıkladı.

Adana Valisi olarak görev yaparken merkeze alınan Mustafa Büyük bu şehirde hizmet ettiği dönemin kendisinde çok önemli ve derin izler bıraktığını belirterek, "Sizlerin takdim edeceğini ifade ettiği hemşehrilik beratı da benim için sürpriz oldu. Bu nazik düşünceniz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karalar'dan Vali Büyük'e 'Hemşehrilik Beratı' Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement