Başkan Kertiş'ten Bayındırlı Sözü - Son Dakika
Yerel

Başkan Kertiş'ten Bayındırlı Sözü

Başkan Kertiş\'ten Bayındırlı Sözü

Seçim çalışmalarına enerjik ve kalabalık bir ekiple sürdüren Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş bir bir köylere çıkartma yapmaya devam ediyor.

19.02.2014 14:42

Seçim çalışmalarına enerjik ve kalabalık bir ekiple sürdüren Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş bir bir köylere çıkartma yapmaya devam ediyor. Dün akşam yaklaşık elli araçlık bir konvoyla Alanköy ve Çenikler'e çıkartma yaptı. Başkan Kertiş'i ve beraberindekileri köyün girişinde karşılayan vatandaşlar sık sık alkışlarıyla destek verdiler.

Seçim kampanyası dahilinde köy ziyaretlerine hızlı bir başlangıç yapan AK Parti Bayındır Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş; dün akşam Alanköy ve Çenikler'e kalabalık bir konvoyla ziyarette bulundu. Köylünün yoğun ilgisinin göze çarptığı köy ziyaretinde, Başkan Kertiş'e AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen ve AK Partililer eşlik etti.

Alanköy'de köylülerle selamlaşan Başkan Kertiş'e köylüler sarılarak ve alkışlayarak sevgilerini gösterdiler. Köy meydanında vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Kertiş; yerine getirdikleri sözlerin arkasında durarak, yaptıkları hizmetlerin gururuyla çıkıp oy istediklerini belirterek "Yıllar önce burada baraj yapacağımızı söylerken bize böyle bir şeyin hayal olup mümkün olmadığını söylediler. Ben de diyorum ki biz öyle bir liderin arkasından siyaset yapıyoruz ki ne aldatan ne aldanan oluruz, verdiğimiz sözün sonuna kadar arkasından koşar o hizmeti veririz dedim. Eğer biz bu verdiğimiz sözleri yerine getirmeseydik, bu memlekete hizmet etmeseydik, ne bu sıcak karşılamayı görürdük ne de buraya oy istemeye gelirdik. Biz Zeytinova Barajının yapımını tamamlayarak onların yaptığı oy avcılığına son veriyoruz, bu barajı çok çalışarak biz yaptık" dedi.

Başkan Kertiş'in konuşmaları sık sık alkışlar ve 'Bravo' nidalarıyla kesildi. Kertiş konuşmasının ardından kadınlar ve çocuklara bir süre sohbet edip fotoğraf çekildi. Çocukların halı saha talebine karşılık "bizim çocuklar için halı saha projelerimiz var ve bu sene hayata geçirilecektir." İfadelerini kullandı. Başkan Kertiş daha sonra beraberindekilerle Çenikler'e hareket etti.

GELECEK DÖNEM İSTİHDAM ARTACAK ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLECEK

Çenikler Köyü'ne büyük bir konvoy eşliğinde giren Başkan Kertiş, köylünün sevgi gösterisi ve ilgisi ile karşılaştı. Bayındır Belediyesi'nin bu dönem içinde hayata geçirdiği hizmetler ve hazırlanan projelerle ilgili sinevizyon gösteriminin ardından köy kahvehanesinde vatandaşlara seslenen Kertiş; Köylerin tarımsal sorunlarını çözdüklerini ifade ederek "Devletin parasıyla yapılan bu hizmetler ananızın ak sütü gibi helalı hoş olsun" dedi.

Başkan Kertiş sözlerinin devamında "Bayındır Belediyesi olarak İş-Kur'la yaptığımız anlaşma çerçevesinde budama kursu açtık. Bu kursa gelen vatandaşlarımıza günlü 20 Lira ücret ve sigorta yaptırıyoruz. Kursun bitimin de kollarına altın bilezik gibi bir meslek takarak onları iş sahibi yapıyoruz. Ayrıca bu yıl hazırladığımız bir projede Bayındır'a AB standartlarında Termal tesisleri kurarak hem gençlerimize iş sahaları açmayı hem de bölgemizde ekonomik bir canlandırma getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Çenikler köylüsünün her seçimde AK Parti'ye verdikleri büyük desteklerinden ötürü kutlayan Kertiş, vatandaşla vedalaşarak köyden ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kertiş'ten Bayındırlı Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement