Başkan Kocamaz Zabıta Personelinin Haftasını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz Zabıta Personelinin Haftasını Kutladı

Başkan Kocamaz Zabıta Personelinin Haftasını Kutladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Zabıta personelinin çok zor şartlar altında görev yaptığını belirterek, “Belediyelerin kolluk kuvveti olarak da adlandırılan zabıtalarımızın, Zabıta Haftası’nı kutluyorum” dedi.

05.09.2014 15:02

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Zabıta personelinin çok zor şartlar altında görev yaptığını belirterek, "Belediyelerin kolluk kuvveti olarak da adlandırılan zabıtalarımızın, Zabıta Haftası'nı kutluyorum" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Saadettin Yaşar Aksoy, zabıta personeliyle birlikte, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan 'Zabıta Haftası' dolayısıyla Başkan Kocamaz'ı makamında ziyaret etti. Zabıta personelinin çok zor şartlar altında görev yapan bir birim olduğunu kaydeden Kocamaz, "Belediyelerin kolluk kuvveti olarak da adlandırılan zabıtalarımızın, Zabıta Haftası'nı kutluyorum" ifadesini kullandı.

Halkla iç içe ve halkın sorunlarının çözümünde önemli görevleri olan zabıtanın, vatandaşların daha sağlıklı ve huzurlu ortamda yaşayabilmeleri amacıyla en iyi hizmeti vermek için uğraştıklarını ifade eden Kocamaz, "Mersin Büyükşehir Belediyesi zabıtasının, kentteki ciddi sorunları takip edeceğini, özellikle yeni daire başkanımızla birlikte zabıta personelimizin kent içerisindeki işgalleri, yanlışları düzeltme konusunda vatandaşa güven verecek şekilde hareket etmesini bekliyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde sadece Zabıta Daire Başkanlığı'nın değil, Mersin'de topyekun yapılan değişimin vatandaşa fark ettirilmesi gerektiğini bütün daire başkanları arkadaşlarımdan da temenni ediyorum. Tüm zabıta personelimizin Zabıta Haftası'nı kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz Zabıta Personelinin Haftasını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement