Başkan Odabaşı : "Daha Yapacak Çok İşimiz Var" - Son Dakika
Yerel

Başkan Odabaşı : "Daha Yapacak Çok İşimiz Var"

Başkan Odabaşı : "Daha Yapacak Çok İşimiz Var"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, seçim startını mahallesi Tulumtaş’tan vermesinin ardından ilçe merkezindeki ilk irtibat bürosunu da açarak seçim çalışmalarını başlattı.

19.01.2014 10:44

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, seçim startını mahallesi Tulumtaş'tan vermesinin ardından ilçe merkezindeki ilk irtibat bürosunu da açarak seçim çalışmalarını başlattı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 30 Mart 2014 yerel seçim startını mahallesi Tulumtaş'ta vermesinin ardından ilçe merkezindeki ilk irtibat seçim bürosunu açarak seçim çalışmalarını başlattı. Başkan Odabaşı, kalabalık la birlikte ilk irtibat seçim bürosunu açtı. Anlının akıyla Gölbaşı'na hizmet ettiklerini bildiren Başkan Odabaşı, Gölbaşı'nı marka kent yapmak için yeniden hizmete talip olduklarını bildirdi.

Ankara Caddesi üzerinde hizmete açılan seçim bürosunun açılışına MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi İbrahim Çiftçi, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gölbaşı Ülkü Ocağı Başkanı Melih Molla, Belediye Meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Odabaşı, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada Gölbaşılıların destekleri ile birçok yol kat ettiklerini belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bugüne Gölbaşı'na en iyi hizmeti vermek için çalıştık, çalışıyoruz. Bizler hizmet için varız. Her mahallemize eşit hizmet sunarak, vatandaşlarımızı mağdur etmemek için gece gündüz çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz" diye konuştu..

Anlının akıyla Gölbaşı'nın güzel insanlarına hizmet ettiğini ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, daha sonra şunları söyledi:

"Yeniden hizmete talip olduk. İnşallah önümüzdeki yeni dönemde daha güzel ve daha büyük projeleri hizmete sunacağız. Vatandaşlarımızın destek ve dualarını alarak, imza attığımız birçok başarı ve projelerle Gölbaşı'nı cazibe merkezi haline getirdik. Gölbaşımızın çağdaş bir kent olma yolunda hızla gelişimini sağladık. Ne mutlu bize ki, 5 yıldır her yaptığımız işte sizlerin desteği ile onurlandık. Kıymetine paha biçilmez güzelliklere sahip olan Gölbaşımız ve Gölbaşılılar için durmadan çalıştık, daha da yapacak çok işimiz var."

Başkan Odabaşı'nın ardından söz alan MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya da, Ankara'ya yönelik proje ve hizmetlerini anlattı. Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirerek, göndermelerde de bulunan Karakaya, vatandaşa hiçbir yardımın kesilmeyeceğine dikkat çekerek "Değerli hemşehrilerim, MHP bir yıldır sahada ve alanda çalışıyor. Ankara'yı kuşattık, Allah'ın izniyle 30 Mart akşamı da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'yla çalışmalarımızı taçlandıracağız. Tüm hemşehrilerimiz, tüm Ankaralılar, tüm Gölbaşılılar ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi kapısını açacağız" diye konuştu.

Karakaya, "Allah'ın izniyle iktidara gelecek ve Ankaralılar ile birlikte büyük başarılara imza atacağız. Beş yılda Ankara'nın çehresini değiştireceğiz. MHP kadrolarının Gölbaşı ve Etimesgut Belediyesi'ndeki hizmetlerini görüyoruz. Hem dürüst hem çalışkan belediyelerimiz. Ankara'yı da aldığımızda hep birlikte sizlerle beraber yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun kurdele kesimi dualar eşliğinde kesilirken, vatandaşlarda Başkan Yakup Odabaşı ile bir araya gelerek, çalışmalarında başarılar dilediler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Odabaşı : 'Daha Yapacak Çok İşimiz Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement