Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Konya'nın Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek belediye çalışmalarıyla alakalı bilgi verdi.

10.03.2016 15:53  Güncelleme: 16:02

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek belediye çalışmalarıyla alakalı bilgi verdi.

Muhtarlık Binasında bir araya geldiği muhtarlara, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içinde olduklarını söyleyen Başkan Özgüven, "Hepimiz seçilmiş insanlarız ve hepimiz vatandaşa hizmetle mükellefiz. Bir ve beraber olarak yaşadığımız bu şehre değer katacak, halkımızın yüzünü güldürecek hizmetleri kazandırma çaba ve gayretinde hareket etmek zorundayız" dedi.

"Amacımız yaşanılabilir daha güzel Ereğli oluşturmaktır" diyen Başkan Özgüven, "Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerin talep ve istekleri doğrultusunda mahallelerinizde eksiklikleri kısa süre zarfında çözüme kavuşturmanın çabası içerisindeyiz. Yaklaşık 2 yıllık hizmet sürecimizde altyapıdan üst yapıya çok güzel hizmetler ortaya koyduk. Vatandaşlarımızın sevgisine ve memnuniyetine mazhar olduk. Bu noktada bize en büyük yardım ve desteği sizler sağladınız" şeklinde konuştu.

2016 yılından itibaren hizmet potansiyelinin daha da artacağını sözlerine ekleyen Özgüven, "Ereğli'de ilklere imza attığımız ve vatandaş odaklı ortaya koyduğumuz hizmet çıtamızı 2016 yılı itibariyle daha da yukarılara taşıyacağız. Ereğli'nin her köşesinde imzamız olan çalışmaları göreceksiniz. Biz bir ve beraber olduğumuz takdirde çok güzel çalışmaları ortaya koyacağız ve Ereğli'mize birlikte hizmet etmenin onur ve gururunu yaşayacağız" dedi.

Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen, başkan yardımcıları ve birim müdürlerine not aldıran Başkan Özgüven, muhtarlardan sorunların takipçileri olmalarını isteyerek çözüm odaklı çalışacaklarını belirtti.

Yapılan toplantının çok verimli olduğunu, birçok sorun dile getirilirken, bunlara anında çözüm önerilerinin de sunulmasının önemini vurgulayan Muhtarlar Dernek Başkanı Memduh Karaca, "Başkanımızla el ele, şehrin yönetimine katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

Muhtarlarla olan toplantıya Başkan Özgüven'in yanı sıra Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Emniyet Müdürü Erdal Yağmur ve Jandarma Komutanı Uğur Efe' de katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement