Başkan Palancıoğlu'na Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Başkan Palancıoğlu'na Büyük İlgi

Başkan Palancıoğlu\'na Büyük İlgi

Talas'ta kısa bir süre önce göreve başlayan belediye başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'na, kamu kurumu, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yoğun ziyaretleri devam ediyor.

11.04.2014 17:32

Talas'ta kısa bir süre önce göreve başlayan belediye başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'na, kamu kurumu, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yoğun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Palancıoğlu, mesaisinin ilk haftasında tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleriyle karşılandı. Başkan Palancıoğlu'nun ilk ziyaretçileri Melikgazi Kaymakamı ve daire amirleriydi. Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Başkan Palancıoğlu"nu tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Vatandaşların yerel yönetimlerle sürekli diyalog halinde olduğunu belirten Kaymakam Yırık, "Sizin gibi donanımlı, genç ve çalışkan birisinin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyoruz" diye konuştu. Başkan Palancıoğlu ise yapılacak çok işlerinin bulunduğunu ifade ederek, "Kamu kurumlarıyla ortaklaşa projeler hazırlayarak hayata geçirmeyi planlıyoruz. Tüm müdürlüklerle ortak projeler üreteceğiz" ifadesini kullandı.

Başkan Palancıoğlu'nun bir sonraki konukları Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Dursun Mat ve Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, üyeler Nurettin Okandan ve Halit Gazezoğlu ile genel sekreter Veli Demirci oldu. Melikşah heyeti, Başkan Palancıoğlu'na yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Palancıoğlu daha sonra İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ile görüştü. Aydın, Başkan Palancıoğlu'na yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Başkan Palancıoğlu'nun son konukları ise Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürü Muhammed Katmer ve Müdür Yardımcısı Yılmaz Tohumoğlu'ydu. Başkan Palancıoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Katmer, kendisine Selçuklu motifli çini hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Palancıoğlu'na Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement