Başkan Şahiner Engelli Öğrenciyi Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Şahiner Engelli Öğrenciyi Sevindirdi

Başkan Şahiner Engelli Öğrenciyi Sevindirdi

Çorum’un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in engelli vatandaşlara yönelik hizmet ve çalışmaları hayat bulmaya devam ediyor.

04.08.2015 18:55

Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in engelli vatandaşlara yönelik hizmet ve çalışmaları hayat bulmaya devam ediyor.

Fatih Mahallesinde oturan 16 yaşındaki Hamdi Bulanık annesiyle birlikte Başkan Şahiner'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Hamdi Bulanık, "Ben yarı özürlü bir öğrenciyim. Okullar kapandı. Zaman geçiremiyorum. Tabletim vardı kırıldı. Başkanım bana bir tablet alırsanız çok sevinirim" dedi.

Engelli öğrenciyi kırmayan Başkan Şahiner, yerel yönetimler olarak sorumlu oldukları bölgede yaşayan engellilerin her an yanında olduklarını ifade ederek, "Hamdi Bulanık kardeşimizin isteğini yerine getirerek mutlu olmasını sağladık. İlçemizde yardıma muhtaç olan mağdur, engelli insanlarımızın her zaman yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şahiner Engelli Öğrenciyi Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement