Başkan Tok: "Bu Zafer 78 Milyonun Zaferidir" - Son Dakika
Yerel

Başkan Tok: "Bu Zafer 78 Milyonun Zaferidir"

Başkan Tok: "Bu Zafer 78 Milyonun Zaferidir"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1 Kasım genel seçimleri sonrası yaptığı açıklamada, “1 Kasım zaferi sadece AK Parti’nin bir zaferi değil yediden yetmişe herkesin, 78 milyonun zaferidir” dedi.

02.11.2015 18:35

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 1 Kasım genel seçimleri sonrası yaptığı açıklamada, "1 Kasım zaferi sadece AK Parti'nin bir zaferi değil yediden yetmişe herkesin, 78 milyonun zaferidir" dedi.

1 Kasım seçimleri sonrası yeni Türkiye yolunda en büyük adımın bu seçimlerde atıldığını söyleyen Erdoğan Tok, "Türkiye'nin geleceğini belirleyecek olan 1 Kasım seçimlerinin sonunda halkımızın yeniden istikrarın sürmesinin istediğini gördük. Halkımız AK Parti'ye olan güvenini tekrar gösterdi. Büyük bir oy oranı ile tek başına iktidar olan AK Parti yıllardır devam ettirdiğini hizmet serüvenine hız katmıştır. Yüzde 49 gibi büyük bir oy oranı alarak seçim zaferini yenileyen AK Parti halkının isteklerini dinlemiş ve bu isteklerine yanıt vermiştir. Kazanılan bu zafer sadece AK Parti'nin bir zaferi değil yediden yetmişe herkesin, 78 milyonun zaferidir. Bu zafer doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine Türkiye'nin her noktada bulunan vatandaşların zaferidir" diye konuştu.

"GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTIK HALKIMIZ GEREKENİ YAPTI"

AK Parti Genel Başkanız ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Samsun'dan Bismillah diyerek başlattığı hareketin Türkiye genelinde yankı bulduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yeni Türkiye'nin adımlarını 1 Kasım seçimlerinde atmış olduk. Gelecek nesillerimizin seçimi dediğimiz bu seçimlerde yavrularımızın gençlerimizin lider bir Türkiye'de hayatlarını sürdürmeleri için gece gündüz çalıştık. 1 Kasım seçimlerini 3 partinin aldığı oy oranından daha fazla oy alarak tek başına iktidar olarak sonuçlandırdık. İlk mitingini meşale şehir Samsun'dan başlayarak 'Bismillah' diyen Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na 1 Kasım akşamı 'Elhamdülillah' dedirtmek için söz verdik ve Samsun'da oylarımızı yüzde 11 arttırdık. Bizler İlkadım'da kapı kapı, cadde cadde gezerek AK Parti'ye oy vermeyen kitleye ulaştık. ve bu kitlenin AK Parti'ye oy vermesi için gece-gündüz çalıştık. Girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadık. 7 Haziran seçimlerindeki oy oranını 1 Kasım seçimlerinde yüzde 11 puan daha arttırdık. Bu zafer hepimizin ortak zaferidir. Allah 1 Kasım seçimlerini hayırlı uğurlu etsin. Tek partili hükümet yeniden vatana millete hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tok: 'Bu Zafer 78 Milyonun Zaferidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement