Başkan Tuna İftarda Yetim ve Öksüzlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Tuna İftarda Yetim ve Öksüzlerle Buluştu

Başkan Tuna İftarda Yetim ve Öksüzlerle Buluştu

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, yetim ve öksüz çocuklarla bir araya geldiği iftar sofrasında, “Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın huzur ve refah içerisinde yaşaması için durmadan çalışacağız” dedi.

16.06.2016 10:08

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, yetim ve öksüz çocuklarla bir araya geldiği iftar sofrasında, "Geleceğimizin mimarı çocuklarımızın huzur ve refah içerisinde yaşaması için durmadan çalışacağız" dedi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, İmam Hatipliler Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde yetim ve öksüz çocuklarla bir araya geldi. Kültür Evi'nde gerçekleşen iftar programına, Sincan Kaymakamı Salim Demir, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, İmam Hatipliler Derneği üyeleri, yetim ve öksüz çocuklar ile yakınları katıldı. Program boyunca çocuklarla ilgilenen Başkan Tuna, yardımlaşmanın ve hoşgörünün önemine vurgu yaptı. Düzenlenen programla kendilerini özel hissettiklerini belirten çocuklar, yanlarında olduğu için Başkan Tuna'ya teşekkür etti.

Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla aynı iftar sofrasında bulunmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Tuna, "Bugün de İmam Hatipliler Derneği aracılığıyla yetim ve öksüz çocuklarımızla aynı sofrada buluşarak, gönüllerini almaya çalıştık. Onlarla bir arada bulunmanın, gönüllerine umut olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman da yanlarında olmaya gayret göstereceğiz. Çocuklarımız, geleceğimizin mimarları, onların huzur ve refah içerisinde yaşaması için durmadan çalışacağız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tuna İftarda Yetim ve Öksüzlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement