Başkan Tuna Sohbet Toplantılarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Tuna Sohbet Toplantılarına Devam Ediyor

Başkan Tuna Sohbet Toplantılarına Devam Ediyor

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Toroslar halkıyla bir araya geldiği sohbet toplantılarına devam ediyor.

27.01.2014 17:29

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Toroslar halkıyla bir araya geldiği sohbet toplantılarına devam ediyor.

'Çıktık Açık alınla 10 yılda Toroslar'dan' sloganıyla hayata geçirdikleri hizmetleri Toroslar halkıyla paylaşan Başkan Tuna, Güneykent, Zeki Ayan, Çağdaşkent mahalleleri ile Metrokent Sitesi, Darısekisi Köyü, Ahlatlılar ile Erkenekliler düzenlenen sohbet toplantılarında vatandaşlara seslendi. Amaçlarının öncü ve örnek bir kent yaratmak olduğunu vurgulayan Tuna, Toroslar'ın dünü ile bugünü arasında yaşanan değişim ve gelişim ile ilgili olarak vatandaşları bilgilendirerek, "Toroslar'ı artık gidilen değil, herkesin gelip yaşamak istediği bir konuma getirdik" dedi.

Tuna, MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay ve Yönetim Kurulu üyeleri ile mahalle muhtarları ve dernek başkanlarının da katıldığı toplantılarda, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından 32 köy ve 5 beldenin de Toroslar Belediyesi'ne bağlı birer mahalle olacağını hatırlattı. Özellikle köylerde, insanları köy yaşantısından uzaklaştırmadan, şehir merkezinde ne varsa aynı hizmetleri köylere de götüreceklerini belirten Tuna, 2014-2019 yılları arasında hayata geçireceği projelerden de bahsetti. 10 yıl önce belirledikleri 'Modern ve Çağdaş Toroslar' hedefine ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını vurgulayan Tuna, KOBİ'lerin ve iş adamlarının artık Toroslar'da yatırım yapmak için adeta birbirleriyle yarıştıklarını kaydetti. 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde hem Toroslar hem de Mersin Büyükşehir Belediyesi için vatandaşların destek isteyen Tuna, "10 yılda yaptığımız hizmetler ortada. Allah'a şükür alnımız açık, başımız dik olarak sizlerin karşısına bir kez daha çıkmanın mutluluğu içerisindeyiz " dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tuna Sohbet Toplantılarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement